Hotel i Alassio i Ligurien

Hotel Toscana

 
Hotel Toscana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Toscana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alassio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I en bygade i Alassio 80 meter fra stranden og i gåafstand fra byens historiske handelsgade Budello ligger et 5-etagers familievenligt-wellness-hotel, der tager i mod med åbne arme og dejlige værelser.

Venligt personale og familievenlige faciliteter

Hotel Toscana er 3-stjernet Superior og er yderst populært hos sine kunder, ikke kun takket være de gode faciliteter som restaurant, børnejacuzzi og moderne wellness-center, men lige så meget for den hjertelige modtagelse, man får. Her har man forstået, hvad der skal til for at få gæsterne til at komme tilbage, nemlig lige dele professionalisme og oprigtig venlighed.

Læs mere om Hotel Toscana

Hotellet tilbyder fitnessrum, solterrasse, moderne wellnesscenter i arabisk stil (gratis for hotellets gæster), mulighed for at nyde diverse skønhedsbehandlinger og fysioterapeutiske behandlinger (mod betaling), legeplads til de mindste, indendørs legerum med legetøj og tegnefilm samt spil, børnejacuzzi, underholdning om aftenen (på italiensk), bordfodbold og mulighed for at låne klapvogne, højstole, barnesenge, barnepasser og cykler med børnesæder. Hotellet råder desuden over døgnåben reception, internetpoint, lounge-bar, hele 3 elevatorer og i hele hotellet aircondition og gratis wifi. Man kan parkere enten i forudbestilt parkeringsplads eller garage (mod tillæg) eller på deres anden parkeringsplads ca. 200 m væk (gratis).

Restaurant og morgenmadssal

Hotellets egen restaurant ’La Vecchia Maremma’ henter dele af sine råvarer på deres egen gård i det sydlige Toscana og gør meget ud af sine menuer, som ændres hver dag i en rotation, der først gentager sig efter 14 dage. Der er fokus på at fødevarerne er lokale og så vidt muligt økologiske, og derfor har man også fået tildelt en pris for sin indsats med bl.a. at sortere affald, ikke at anvende plastik og støtte de lokale producenter som de eneste i området. Der er åbent for alle til både frokost og middag med et fint varieret menukort og toscanske vine. Man kan vælge at bestille enten halvpension eller spise a la carte. Morgenmaden serveres i hotellets morgenmadssal efter samme princip som for restauranten: Lokalt og fortrinsvist økologisk, dog som buffet hvor det tilmed er muligt at få sig en frisklavet omelet. På solrige dage – det vil sige de fleste dage af året – kan morgenmaden indtages på hotellets lille terrasse i forlængelse af morgenmadssalen.

Værelserne på Hotel Toscana

Dobbeltværelse Michelangelo med balkon

Hotellet har ca. 40 værelser af typen Michelangelo, der er indrettede i elegant stil. De har alle aircondition (varm eller kold luft), loftsvifte, wifi-internetforbindelse, køleskab, lcd-sat-tv, værdiboks, badeværelse med toilet, hårtørrer og karbad eller bruser med vandmassagefunktion. Alle værelserne har privat balkon. Endelig er denne typologi gearet til at rumme op til to ekstra opredninger, altså familier på op til fire personer i alt.

Skjul teksten
 
 
search map