Anmeldelser af Hotel Rosa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Rosa

Læs personlige anmeldelser af Hotel Rosa som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Rosa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Boel og familie fra Halmstad i Sverige boede på Hotel Rosa i Alassio fra 4. til 11. august 2012.

Vi er meget tilfredse med vores ophold på hotel Rosa. Placeringen var perfekt, tæt på stranden og butikker. Vi kan godt forestille os at bo der igen. Hvad kan det bemærkes, var, at nogle ting løb tør ved morgenmad og blev ikke fyldt op igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Jens og familie fra boede på Hotel Rosa i Alassio fra d. 9. til d. 14. juli 2011.

Turen til Alassio gik fint med dejligt vejr. Hotel Rosa er et fint beliggende hotel med ok værelser.
Vi finder det dog ikke optimalt, at personalet i hotellets restaurant OVERHOVEDET ikke hverken taler eller forstår engelsk.
Ligeledes ville vi gerne have været oplyst om, at liggestole på stranden skulle være bestilt hjemmefra.

In-Italia's kommentar

På hjemmesiden er der oplyst at parasoller og liggestole skal forudbestilles

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Gitte og familien fra Silkeborg boede på Hotel Rosa i Alassio fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

Vi har generelt været rigtig godt tilfredse med hotel Rosa, det er et hyggeligt hotel nær centrum og værelserne og morgenmaden var fin.

Der var ingen plads på den strand som samarbejder med hotellet, da vi kom derned - selv om det var bestilt hjemmefra. Men vi ved fra tidligere ture til Alassio at det er et generelt problem - som i år er blevet forværret af at havet er begyndt at "æde" af stranden - og man ikke kan udvide bagud (mod byen). Manageren på stranden var dog meget hurtig behjælpelig med at skaffe en både bedre og billigere strand - så det endte fuldt tilfredstillende:-) Hotellets strand er lidt stenet og har ingen kiosk/bar - den vi blev henvist til havde rent sand og kiosk/bar. Så det var held i uheld:-)

Vi har førhen boet på de store 4 stjernede hoteller på via Roma - og de koster ca det tredobbelte - og vi har været fuldt ud lige så glade for Rosa. Så det var value for money kan man sige. Vores bedste tips vedr. Alassio er at man bør spise mindst en gang på Ristorante Danio Lungomare - det er rigtig flinke mennesker og god Italiensk mad til en rimelig pris. Og så er det kun ca. 150 m fra hotel Rosa. Men i det hele taget er Alassio et fantastisk sted - den hyggelige gamle bydel - shopping - strand - osv - og man kan gå en hel uge uden at møde andre danskere - da det fortrinsvis er Italienere, som holder ferie her......skønt sted:-)

Vi har også været godt tilfredse med in-italia - vi ved I har svaret så hurtigt i kunne når der har været spørgsmål:-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map