Hotel i Alassio i Ligurien

Hotel Rosa

Eksempel på værelse <em>Rosa Blu</em> Den 'lyserøde' sky Saltgrotten Sauna Fitness room
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Rosa ligger 30 meter fra stranden og få skridt fra Budello, den karakteristiske vej i Alassios centrum. Familien Masoero har bestyret dette hotel siden 1954. Hotellet er dog (heldigvis) ikke, som det var dengang familien flyttede hertil fra Piemonte.

Faciliteter på hotel

I receptionen tales der - ud over italiensk - både engelsk, tysk og fransk. Her findes garage, som kan benyttes mod betaling, med plads op til 20 biler. Der findes endvidere fjernsynsstue med maxi-skærm, lille konferencelokale, elevatorer, solterrasse, terrasse med legeplads, have, to tagterrasser med havudsigt og liggestole samt mulighed for cykeludlejning. Kæledyr er tilladt, dog kun små af slagsen. Der findes desuden et dejligt spa med sauna, tyrkisk bad og panoramisk jacuzzi på hotellet, som kan benyttes mod betaling. Den private strand, der ligger lige ved siden af hotellet, kan benyttes mod betaling.

Læs mere om Hotel Rosa

Børnevenligt hotel

Hotellet er særlig velegnet for børn, som er yderst velkomne. Der er blevet indrettet et farverigt legerum, hvor ungerne kan være sammen i sikre omgivelser, samt en terrasse med gynge og andre elementer, der udgør hotellets legeplads. Desuden kan man nå hen til stranden via hotellets have uden at skulle gå over vejen. Stranden består af sand, og man skal langt ud, før her bliver dybt, så også her er er der optimale vilkår for børnene. Desuden holdes der - i sommermånederne - en aften om ugen med underholdning for børn. Forældre får desuden stillet køleskabsplads til rådighed med adgang døgnet rundt samt børnesenge, baby-badekar, høj stol, mulighed for opvarming af mælk, barnevogn og cykelsæde til børn. Det er også muligt at bestille babysitter.

Alle værelser har balkon, aircondition og wi-fi

Hotellet råder over 52 værelser, som alle råder over balkon med to stole, aircondition, værdiboks, lcd-satellitfjernsyn, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Der er wi-fi. Værelserne er delt i tre forskellige typologier, som alle er opkaldt efter, hvilken farve de er malet med. Enkeltværelserne hører enten til typologien Rosa Bianca eller Rosa Blu.

Værelserne på Hotel Rosa

Dobbeltværelse Rosa Blu

Disse værelser varierer i størrelse fra 12 til 24 m². De varierer i indretning og stil og råder over fladskærm-TV. Fem af disse værelser er faktisk rummelige suites, hvis opholdsstue kan omdannes til børneværelse. De kan rumme op til fire personer.

Dobbeltværelse Rosa Rossa

Disse 4 værelser ligger på hotellets øverste etage og nyder udsigt enten over havet eller over bakkerne omkring Alassio. De er fra 14 til 19 m² store og kan rumme familier med ét eller to børn i køjeseng. De er velindrettede og har fladskærm-TV, minibar og cordless telefon. I disse værelser er der gjort lidt mere ud af indretningen og servicen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

Relais del Maro

Borgomaro

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante

search map