Hotel i Alassio i Ligurien

Hotel Regina

 
Hotel Regina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Regina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alassio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Regina ligger attraktivt i badebyen Alassio og er nem at nå med fly og lejebil fra både Frankrig (Nice) og Milano eller med egen bil fra Skandinavien.

Hotellet byder først og fremmest på en mageløs udsigt over Middelhavet og den gyldne sandstrand idet det ligger ud til strandpromenaden og har eget strandetablissement. Sandstranden egner sig også godt til de mindste, da der kun langsomt bliver dybt. I området er der mange muligheder for udflugter, uanset om man er på jagt efter naturoplevelser, shopping eller vil besøge en af de store forlystelsesparker.

Læs mere om Hotel Regina

Hotellet har en stor solterrasse med en lille pool med vandmassage, hvis man bliver træt af at opholde sig på stranden. Der er desuden reception, parkering for hotellets gæster samt aircondition i alle fællesarealer. Hotellet har sit eget lille træningscenter, sauna og der er mulighed for at bestille diverse skønhedsbehandlinger i welnesscenteret iflg. aftale og imod betaling.

Morgenmaden serveres fra buffet i hotellets lyse restaurant med panoramaudsigt. Værelserne er alle lydisolerede og elegant indrettet med dobbeltseng, telefon, sikkerhedsboks, minibar, TV samt badeværelse med brus og hårtørrer. Standard værelserne har hverken balkon eller havudsigt, værelserne af type Collina har balkon men ikke havudsigt. I værelserne af typen Collina er der mulighed for to ekstra opredninger i køjeseng til børn under 16 år.

Skjul teksten
 
 
search map