Anmeldelser af Hotel Milano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Milano

Læs personlige anmeldelser af Hotel Milano som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Milano. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super beliggenhed

Vi valgte Hotel Milano på baggrund af beliggenhed samt mulighed for ekstra seng. Hotellet svarede til vores forventninger. Det var måske lidt gammel og kunne godt bruge en renovation. Men derudover, så nød vi vores ophold og stranden som er i vores optik, den bedste i Ligurien. Morgenmaden er italiensk standard, så ret simpelt.
For at opsummere, så var hotellet 'value for money' og vi vil genoverveje det næste gang turen går til Alassio!

Alassio som feriedestination

Alassio! Helt superb

Hotel Milano
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Milano
Værelse med balkon og havudsigt (direkte eller fra siden)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map