Hotel i Alassio i Ligurien

Hotel Milano

Hotel Milano lige midt i byen og i allerførste række ned til vandet Hotel Milano (den hvide bygning) ligger helt nede i strandkanten
 
Hotel Milano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Milano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alassio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Milanos tre stærkeste sider er beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Hotellet ligger midt i Alassio by lige ud til en summende torveplads, som leder enten direkte ned på sandstranden (i øvrigt en af Liguriens allerbedste) eller op ad Alassios kendte handelsstrøg Il Budello.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Hotel Milano ligger lige dér, hvor alle de andre hoteller ville ønske, de selv lå. Det betyder mange fordele i forhold til udsigter og afstande, men også en lille ulempe (måske en fordel for nogle) i form af leben på pladsen uden for hotellet. Her skal man regne med indbydende sommerstemning i dagtimerne, mens aftenerne godt kan byde på festende unge i højt humør - dette gør sig dog mest gældende i august (ca. indtil kl. 2:00). Foran hotellet ligger den flotte sandstrand, hvor man gennem hotellet kan bestille strandservice (to liggestole og parasol) til rabatpris, som betales direkte på stranden til lidoen Bagni Marajan.

Læs mere om Hotel Milano

Klassiske hotelfaciliteter
Blandt hotellets faciliteter vil man finde reception, elevator (går op til 3. sal - ikke til værelserne på 4. sal), wi-fi (kun i fællesområderne). Hvis man kommer i bil, tilrådes det at bestille parkeringsplads, som hotellet har ca. 500 m væk, da parkeringspladser er få og dyre i populære Alassio - især i højsommeren og i weekender med godt vejr. Afstanden op til togstationen er ca. 800 m - herfra kommer man nemt til nabobyerne Albenga (en af Liguriens bedst bevarede middelalderbykerner) og livlige Imperia.

Måltiderne
I morgenmadssalen serveres morgenmaden som buffet. Her er der mulighed for at nyde udsigten ud over havet. I restauranten, som ligger ved siden af, kan man vælge at spise a la carte eller tilvælge halvpension, som betales direkte på stedet. Fra restauranten, som er åben det meste af året på nær en måned i løbet af vinteren, er der også en blændende havudsigt.

Værelserne på Hotel Milano

Værelse med havudsigt fra siden

Hotellet har 6 værelser uden balkon men med havudsigt fra siden - og hele 24 værelser med balkon og havudsigt, som kan være enten fra siden eller direkte. Værelserne er pæne og rene, men umoderniserede. Alle værelser har lcd-tv, loftsvifte (ikke aircondition), lille køleskab og badeværelse med toilet og bruser. Enkelte værelser har plads til op til to ekstra opredninger.

Værelse med balkon og havudsigt (direkte eller fra siden)

Hotellet har 6 værelser uden balkon men med havudsigt fra siden - og hele 24 værelser med balkon og havudsigt, som kan være enten fra siden eller direkte. Værelserne er pæne og rene, men umoderniserede. Alle værelser har lcd-tv, loftsvifte (ikke aircondition), lille køleskab og badeværelse med toilet og bruser. Enkelte værelser har plads til op til to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Milano

Læs personlige anmeldelser af Hotel Milano som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Milano. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super beliggenhed

Vi valgte Hotel Milano på baggrund af beliggenhed samt mulighed for ekstra seng. Hotellet svarede til vores forventninger. Det var måske lidt gammel og kunne godt bruge en renovation. Men derudover, så nød vi vores ophold og stranden som er i vores optik, den bedste i Ligurien. Morgenmaden er italiensk standard, så ret simpelt.
For at opsummere, så var hotellet 'value for money' og vi vil genoverveje det næste gang turen går til Alassio!

Læs mere
 
search map