Hotel i Alassio i Ligurien

Hotel Majestic

 
Hotel Majestic er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Majestic er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alassio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Majestic ligger ud til Alassios kendte strandpromenade og dermed bare 50 meter fra sandstranden og havet. Fra hotellet er der 300 meter til Alassios centrum og 800 meter til gratis parkeringsmuligheder. Der er ellers mulighed for at benytte sig af garage mod betaling. Bemærk at togbanen kører bag ved hotellet

Hotellet råder over reception og rummelige fælles opholdstuer, fjernsynsstue og elevator. Den veldrevne restaurant byder på morgenmad (serveres som buffet) - vælger man halvpension, kan man vælge at spise på hotellet til frokost eller til aftensmad, som begge består af tre retter samt salat-buffet. Adgang til hotellets strand er mod betaling af tillæg.

Læs mere om Hotel Majestic

Hotellets 68 værelser med telefon, satellitfjernsyn, lille køleskab, værdiboks og aircondition samt badeværelse med toilet og bruser. Værelserne comfort plus og dem med balkon og havudsigt fra siden er noget større og råder også over hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map