Anmeldelser af Hotel Garden

 
Hotel Garden er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Garden er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alassio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Garden

Læs personlige anmeldelser af Hotel Garden som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Garden. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Henrik Sandberg og familie fra Danmark boede på Hotel Garden i Alassio fra d. 2. til d. 16. juli 2012.

Først vil vi med glæde rose jer ang. Bookning, tilbage meldinger( som man får hurtigt) hvis man har et spørgsmål. ? TAK.
Vi har været i Alassio( hvert år, siden jeg var et lille barn) og kender det rigtig godt, så der er som at komme hjem til sin egen by. Utrolig chamerende, og befolkningen er meget venlige.
Desværre vil jeg nok sige, at hotellet ikke er i top. Selv om der er lavet justeringer med nye bade forhold, fladskærms tv, er rengøringen ikke optimal ?
Da vi kom var spejlende nærmest smurt ind i tandpasta. Gulvende var fejet, men ikke vasket. Håndklæder og sæbe manglede på det ene værelse. Når man gik i baren, var der altid udsolgt, af diverse, flasker. Feks. ”champagne”, vin, whisky m.m. I restauranten var der altid udsolgt ad husets vin.( Mærkeligt idet, at familien eger et slot, hvor de dyrker vin, og hvor de får vinen leveret fra).
Poolen var ikke ren. Der lå masser af sand på bunden, som ikke blev rengjort en eneste gang på 14 dage. Bordene uden for på terrassen, stod altid fyldte med glas / kopper og glas bordene var ikke ren gjorte. Dem der stod i baren havde ikke styr på at lave drinks, samt priserne. Ofte skulle man stå og vente længe på at blive betjent, da der ingen var.
Sidste dag vi skulle have morgen mad, var der ikke noget brød tilbage, samt ingen tallerkner og knive. Normalt var der 2 forskellige slags juice samt vand. Men ofte var der intet. Pålæg måtte man selv spørge efter, da fadene var tomme. Æggene var kolde og hår kogte. Måske skulle de være der?????
Håber at situationen er en anden, hvis/når vi skal bestille igen, for ellers må vi finde et andet hotel.
Lidt for mange ting var for dårlige.
Håber at I kan bruge disse ord til noget, for I fortjener bedre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Marianne fra Frederiksberg boede på Hotel Garden i Alassio fra d. 1. til d. 10. august 2010.

Hermed en kort 'evaluering' af rejsen til Alassio. Alassio er en særdeles charmerende ferieby med masser af gode butikker og mulighed for små og store udflugter (godt turistinformationskontor). Vi nød især den meget italienske feriestemning, altså at det primært var italienere, der var på sommerferie i byen, hvilket blandt andet betød, at vi meget nemt kom i snak med folk, på stranden, ved poolen og ved middagsmaden. Vi fandt en skøn lokal stambar på et travlt hjørne, hvor betjeningen var fortræffelig (venlig og effektiv trods fuldt hus - danske cafeer har noget at lære her), og hvor der var masser at se på: mennesker og motorcykler, noget for enhver smag. Både byen og området er kendetegnet ved en farvemættet skønhed i vegetation, bygninger og mennesker, som brænder sig ind på nethinden som et herligt minde til brug på triste gråvejrsdage hjemme i Danmark. Desuden er klimaet meget behageligt med temperaturer mellem 24 og 31 grader, ikke for varmt og stadig så man hele tiden kan gå rundt i let sommertøj. Til prisen var hotellet udmærket, ikke mindst da vi efter et par dage fik opgraderet til et værelse med terrasse. Her skulle man måske fra In-Italias side gøre opmærksom på, at man kan risikere at få et værelse uden altan, eller skaffe en aftale med hotellet om, at jeres gæster generelt ønsker værelse med altan/terrasse, da det er umuligt fx at tørre håndklæder, hvis man ikke har det. I betragtning af at vi er i Italien var maden ikke noget at råbe hurra, jo, de var gode til desserter. Men betjeningen var venlig, og vi tog alle tre fra Alassio med dejlige ferieminder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Sjurdur og rejsepartner fra Hoyvík i Færøerne boede på Hotel Garden i Alassio fra d. 28. juli til d. 5. august 2010.

For at sige det kort, så er Alassio absolut et sted vi vil besøge igen, vi har rejst meget de seneste mange år, og foreløbigt er kun 2 steder vi ønsker at komme tilbage til, hvoraf Alassio er det ene. Byen er hyggelig, menneskerne rolige og afslappede og naturen omkring byen er utrolig smuk. Kombinationen af, at have middelhavet foran og en smuk bjergkæde bagved var en oplevelse i sig selv.

Hotellet var udmærket (til prisen) servicen var ok og personalet var flinke og hjælpsomme. Det positive var poolen i hotelgården som vi brugte en del, det negative var manglen på aircondition det var meget varmt om natten. Næste gang vælger vi et hotel med aircondition.

Til de næstkommende på Hotel Garden vil vi anbefale at de gør lige som os, at have en kølebox med. Der findes ikke noget køleskab på værelset og vores kølebox var guld værd i varmen!:-)
Vi fik et værelse med en rimelig stor altan, det bør men sikre sig, da ikke alle værelserne har altan.
Til Alassio bør man have godt fodtøj med, da der er mulighed for mange smukke gåture.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Ole og Lisa fra Egå boede på Hotel Garden i Alassio fra d. 14. til d. 19. juli 2009.

Hotel Garden i Alassio hvor vi boede i 5 dg. fra 14-19 juli 09, var et lille hyggeligt hotel, men der var meget ....lydt. Værelset var fint. Vi havde anmodet om altan, og det var der. Men maden var meget ringe...Den var utiltalende, smagte ikke af noget, og så ud som om det bare skulle overståes. Morgenmaden var ok. De sidste dage, spiste vi ude i byen. Byen var hyggelig. Kort gåafstand (da vi fandt ud af, at vi kunne gå direkte fra hotellet) uden at skulle igennem byen. Hyggelig promenade, hvor man promenerede om aftenen. Levende musik på stranden om lørdagen. Fra Alessio kørte vi op til Piemonte- til byen Barolo, hvor vi købte barolo vin på vingård. En fantastisk tur op i baglandet. Vi kørte også en tur til Monaco. Det er desværre meget vanskelig at finde en p-plads. Har været der før, og det var det samme sidste gang. Turen har alt i alt været meget vellykket. Men skal der være lidt malurt i bægeret- må det være den manglende air-con på begge hoteller. Der var meget...varmt om natten.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Britt og Michael fra Birkerød boede på Hotel Garden i Alassio fra d. 12. til d. 17. juli 2009.

Har I været glade for byen og området? - Byen og området var helt i top og levede helt op til forventningerne.>
Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? - Vi synes, det var et rigtig godt hotel til pengene og endda billigt - absolut anbefalelsesværdigt. Ligger centralt for byen og vandet.
Poolen var ikke flittigt særlig benyttet, og det var et ideelt sted at opholde sig bl.a. i skyggen og motionere(hvad vi gør en del), og ofte var vi de eneste i vandet. Værelserne manglede helt klart aircondition eller ventilation! Dejligt barområde til kortspil og snak bl.a.om aftenen. Vi havde ½ pension, som jo nærmest er helt urimelig billig, men aftensmaden var heller ikke særlig god- måske skulle det koste noget mere, så standarden kunne hæves? Morgenmaden o.k.
Har I tips til de næstkommende? - Mange udflugtsmål i området. Godt hotel til børnefamilier.
Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? - Fin service fra jer- alt klappede og god information på forhånd. Ville dog godt kunne have tilvalgt balkon til værelset, det var ikke muligt på hjemmesiden. Vi spurgte dernede, men det kunne ikke lade sig gøre. Andre af jeres gæster havde dog balkon efter tlf. henvendelse til jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map