Hotel i Alassio i Ligurien

Hotel Garden

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Garden er et klassisk badehotel på den italienske riviera, og ligger som nævnt i gangafstand til både by og strand. Det er et godt valg, hvis du vil på badeferie, men også vil have let adgang til restaurant og udeliv.

Nyd de dejlige sol- og badestunder

Ud over at hotellet ligger i gåafstand til havet, har du også mulighed for at slappe af ved poolen. Hotellet har nemlig en fin lille udendørs pool med ferskvand, og der er også en afdeling til familiens yngste. Der er solstole ved poolen, og har du brug for en kølig forfriskning, kan du benytte dig af hotellets "American Bar" og slå dig ned på terrassen ovenfor poolen.

Du kan også udfordre dit rejseselskab til et parti billard, eller hygge dig i et af opholdsrummene med en god bog og en kop italiensk kaffe. Wi-fi er tilgængelig på hele hotelet. Til børnene er der en legeplads, hvor de kan hygge sig og møde nye venner.

Læs mere om Hotel Garden

Liguriske specialiteter

Hotellet har en restaurant som serverer morgenmadsbuffet og tilbyder et antal menuer til både frokost og middag. Det som serveres er traditionelle retter fra Middelhavet og regionen Ligurien, og det er køkkenchefen Dario, som overvåger det hele. Hvis du foretrækker at spise ude, så er der et godt udvalg af gode restauranter i centrum af Alassio eller langs kysten.

Enkelt men komfortabelt

Selv om værelserne på Hotel Garden er enkelt indrettet, så er de komfortable og har balkon. Her er i alt 86 værelser, samt mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser har wi-fi, satellit TV, telefon og badeværelse med toilet og bruser eller badekar og hårtørrer. Mod betaling kan du benytte værdiboksen på værelset.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Hotel San Giuseppe

Finale Ligure, Ligurien

Hotel Bellevue et Mediterranée

Diano Marina, Ligurien

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map