Anmeldelser af Hotel Europa & Concordia

 
Hotel Europa & Concordia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Europa & Concordia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alassio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Europa & Concordia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Europa & Concordia som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Europa & Concordia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Martin fra Valby boede på Hotel Europa & Concordia i Alassio fra d. 24. til d. 30. juni 2007.

Vi var meget tilfredse med vores ophold i Alassio. Byen er en sand perle med flere rigtig gode restauranter, skøn italiensk feriestemning og gode børnevenlige strande. Vi vender helt sikkert tilbage. Hotellet var også ganske udemærket og levede fint op til forventningerne. Det er lidt slidt i kanterne og bestemt ikke til 4 stjerner, som de selv påstår, men nærmere de 3, som i også angiver på Jeres hjemmeside. Maden på hotellet var ok, men ikke prangende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map