Hotel i Alassio i Ligurien

Hotel Europa & Concordia

 
Hotel Europa & Concordia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Europa & Concordia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alassio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette elegante hotel har en skøn beliggenhed i centrum af Alassio få skridt fra den berømte gade Via budello og i første parkét ned til havet. Man skal blot krydse vejen for at komme ned til den dejlige strand.

Her er reception, internetpoint, elevator, aircondition samt garage mod betaling. Af fællesområder kan nævnes bar og restaurant. Til hotellet hører privat betalingsstrand. Går man efter aktiviteter, så ligger den nærmeste tennisbane ca. 500 meter herfra, imens man skal køre 8 km for at komme til den nærmeste golfbane.

Læs mere om Hotel Europa & Concordia

Alle værelser er udstyret med telefon, aircondition i de varmeste sommermåneder, wi-fi internetadgang, køleskab, satellitfjernsyn, værdiboks og badeværelse med toilet og bruser eller karbad samt hårtørrer. Det er muligt at sætte én ekstra opredning i de fleste værelser og nogle af værelserne med havudsigt har mulighed for to ekstra opredninger, trods dette vil gøre pladsen på værelset meget trang. Bemærk: Mange af værelserne har balkon, men der gives desværre ingen garanti for det.

Skjul teksten
 
 
search map