Anmeldelser af Hotel Al Saraceno

 
Hotel Al Saraceno er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Al Saraceno er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alassio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Al Saraceno

Læs personlige anmeldelser af Hotel Al Saraceno som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Al Saraceno. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Morten og Stine fra Odense boede på Hotel Al Saraceno i Alassio fra d. 16. til d. 23. juli 2012.

På Hotel Al Saraceno havde vi et dejligt hotelværelse med balkon med aftensol. Personalet var meget behjælpelige med at fortælle om de private strande i Alassio, og sørgede for parkering af bilen for €10 pr. dag. De gav også gode rejsetips i lokalområdet. Blandt højdepunkterne er middelalderbyen Cervo ca. 20 km. væk samt Monaco. Det ville dog være en fordel på forhånd at vide, at alle strande i Alassio er private strande, hvor det i sommerperioden kan være nødvendigt at booke i forvejen, samt at prisen er €25-40 pr. dag for 2 personer. Vi oplevede ikke at kunne få strandstole 2 dage ved den private strand, der var tilknyttet Hotel Al Saraceno.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map