Hotel i Alassio i Ligurien

Grand Hotel Spiaggia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det bedste ved hotellet er beliggenheden, og på trods af at hotellet ligger så tæt på stranden, er der alligevel en lille udendørs pool. Den finder du på tagterrassen, og her kan du slå dig ned med en kølig forfriskning, samtidig med at du kan nyde den fine udsigt og dine omgivelser.

Perfekt strandsted

Alassio er en populær badeby, hvor der både er en dejlig strand og et godt udendørs liv. Grand Hotel Spiaggia ligger ud til strandpromenaden, og tilbyder privat strand, hvor du kan leje en strandplads i sommersæsonen, og når vejret tillader det. Poolen (7 x 5 meter) ligger på taget, og den er åben fra juni til september, afhængig af vejret. Men vi anbefaler også, at du tager ud på eventyr for at opdage flere af de små badebugte i nærområdet.

Læs mere om Grand Hotel Spiaggia

Byens udendørsliv i gåafstand.

Da du bor centralt, kan du også spadsere til byens bar'er og caféer. Restauranter finder du i en afstand af ca. 400 meter, det samme gælder bar'er og i Alassio er der supermarkeder og butikker af forskellig slags.

Skulle du have lyst til at "spise hjemme", kan det også lade sig gøre, og hotellets restaurant serverer både nationale og internationale retter. Restauranten er åben til frokost og middag, da den ligger øverst på hotellet, har du en dejlig udsigt mod havet.

Komfortable værelser

Værelserne har aircondition (juni til september), satellit TV, værdiboks, minibar og wi-fi. I badeværelset er der bruser eller badekar og hårtørrer.
Du kan parkere mod tillæg, og kommer du uden bil, ligger togstationen ca. 700 meter fra hotellet.

Læs om værelserne på Grand Hotel Spiaggia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Grand Hotel Diana Majestic

Diano Marina, Ligurien

Hotel Metropol

Diano Marina, Ligurien

Hotel del Golfo

Finale Ligure, Ligurien

Populært i Ligurien

Residence Riviera

Pietra Ligure

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map