Hotel i Alassio i Ligurien

Grand Hotel Spiaggia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det bedste ved hotellet er beliggenheden, og på trods af at hotellet ligger så tæt på stranden, er der alligevel en lille udendørs pool. Den finder du på tagterrassen, og her kan du slå dig ned med en kølig forfriskning, samtidig med at du kan nyde den fine udsigt og dine omgivelser.

Perfekt strandsted

Alassio er en populær badeby, hvor der både er en dejlig strand og et godt udendørs liv. Grand Hotel Spiaggia ligger ud til strandpromenaden, og tilbyder privat strand, hvor du kan leje en strandplads i sommersæsonen, og når vejret tillader det. Poolen (7 x 5 meter) ligger på taget, og den er åben fra juni til september, afhængig af vejret. Men vi anbefaler også, at du tager ud på eventyr for at opdage flere af de små badebugte i nærområdet.

Læs mere om Grand Hotel Spiaggia

Byens udendørsliv i gåafstand.

Da du bor centralt, kan du også spadsere til byens bar'er og caféer. Restauranter finder du i en afstand af ca. 400 meter, det samme gælder bar'er og i Alassio er der supermarkeder og butikker af forskellig slags.

Skulle du have lyst til at "spise hjemme", kan det også lade sig gøre, og hotellets restaurant serverer både nationale og internationale retter. Restauranten er åben til frokost og middag, da den ligger øverst på hotellet, har du en dejlig udsigt mod havet.

Komfortable værelser

Værelserne har aircondition (juni til september), satellit TV, værdiboks, minibar og wi-fi. I badeværelset er der bruser eller badekar og hårtørrer.
Du kan parkere mod tillæg, og kommer du uden bil, ligger togstationen ca. 700 meter fra hotellet.

Læs om værelserne på Grand Hotel Spiaggia

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Spiaggia

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Spiaggia som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Spiaggia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Grand Hotel Spiaggia

Luksus

Læs mere

En dyr ferie

Hotel var ok.Men i skriver balkon var meget lille med udsigt ind i en beton væk.Der var ligge stole til hotel de var meget dyr 44 euro for 2 længst væk fra vandet pr dag.Der stod også der var parkering til hotel men det kostede 29 euro pr dag.Så vi forlod hotel fredag D.6.Juli kl 13,00.Efter at have ventet på vores bil i en time.Jeg syntes der var meget snobberi blandt personale

Læs mere
 
search map