Hotel i Alassio i Ligurien

Grand Hotel Alassio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Man kan godt sige at Grand Hotel Alassio er et 'klassisk' hotel som er populært grundet sin fine beliggenhed. Selve bygningen er smuk og stilfuld og specielt ved aftentid når alle lamperne tændes, er stemningen næsten magisk.

Luksus og komfort på alle måder

Hotellet som er fem-stjernet byder på alle de bekvemmeligheder du behøver for at få en dejlig ferie. Udover de fine værelser findes her bar, restaurant og en såkaldt beach-club. Og det er lige præcis hotellets Beach Club som er det naturlige samlingspunkt hvor du kan koble af med lidt godt at drikke mens du nyder udsigten. Hotellet tilbyder som sagt også mad og du kan vælge mellem Passage restaurant som er en Michelin restaurant med både lokale og internationale retter, eller Grill og Pizzeria Lentini hvor du udover ode pizzaer kan sætte tænderne i grillet kød og fisk. Til maden hører sig naturligvis en god vin og La Cave tilbyder vine fra Ligurien og nærliggende Langhe samt vinsmagning hvis du skulle få lyst til det.

Læs mere om Grand Hotel Alassio

Slap af på stranden

Da du bor ned til stranden er en ferie på Grand Hotel Alassio oplagt til skønne stunder hvor du kan nyde solen og tage en svalende dukkert. Du har strandservice i perioden fra midten af maj til midten af oktober, afhængig af vejret naturligvis og du har en parasol og 2 solsenge samt en fælles omklædningskabine til rådighed.

...eller med en skøn massage

På den ene side af hotellet har du altså havet, og på den anden side ligger det legendariske SPA; Thalasso Medical SPA. Her kommer folk fra nær og fjern da udbuddet af behandlinger er stort. For dig der bor på hotellet er indgangen gratis, og her findes en direkte adgang for hotellets gæster via en viadukt, samt en ekstern indgang for gæster udefra. Inde i SPA området findes en indendørs pool, sauna, tyrkisk bad, jacuzzi og fitness. Massage og skønhedsbehandlinger betales direkte på plads. Børn har kun adgang i selve Thalasso SPA området og ifølge med en voksen.

Hvis du gerne vil være aktiv

Ønsker du at spille tennis er der mulighed for dette ca. 1 km fra hotellet, mod betaling. Golf finder du ca. 6 km herfra, og ligeså er der også mulighed for en ridetur til hest i samme afstand. Sejlads og dykning er der mulighed for bare 800 m fra hotellet. Og skulle du få lyst til en cykeltur er det muligt at låne en cykel på hotellet, alt efter tilgængelighed. Til de mindste feriegæster finder her en såkaldt kidsclub for børn mellem 3-12 år hvor der arrangeres forskellige aktiviteter, indendørs eller på stranden. En fantastisk mulighed for at møde nye legekammerater.

Der findes værelser med udsigt

Der findes flere forskellige værelses kategorier, og du kan derfor vælge den kategori der passer bedst til dine ønsker.Mange har udsigt over middelhavet, andre har udsigt over bjergene, og nogle værelser har egen terrasse med havudsigt. Faciliteterne på værelserne er; aircondition, Wi-Fi, satellit TV, safetyboks, hårtørrer, minibar og badeværelse med brus eller badekar samt morgenkåbe og tøfler.

Læs om værelserne på Grand Hotel Alassio

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map