Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Livlig badeby

Der er tale om en hyggelig og livlig badeby, der mest af alt er kendt for sine smukke og børnevenlige sandstrande og grønne områder med appelsintræer, kirsebærtræer og kastanielunde, men den er også kendt for sine historiske monumenter, bl.a. en gammel byport med fliser, hvorpå diverse berømtheder gennem tiderne har skrevet deres hilsner.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Bade- og shoppingmuligheder

Her findes et stort udbud af restauranter og cafe'er, hvoraf flere befinder sig på de mondæne pladser eller på den hyggelige strandpromenade. Bademulighederne er mange ved den 4 kilometer lange sandstrand, og de mindste i familien vil elske at lege i det børnevenlige vand, for man skal langt ud, før der bliver dybt. Bliver man træt af at ligge på stranden, kan man måske ose lidt i de hyggelige butiksstræder? Den gamle gade Budello der går gennem hele byen parallelt med havet, regnes for at være et af de bedre shoppingområder i Ligurien.

Læs mere om Alassio

Capo Mele og Capo S. Croce

Vi anbefaler iøvrigt at tage ud til pynterne Capo Mele og Capo S. Croce, hvorfra der er en helt igennem betagende udsigt.

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Ligurien

search map