Villaferie med hele familen? Lej en villa i Italien

Villa Giola
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
1

Henter indhold

Populære områder til villa-ferie

Har du et ønske om at have en pool til rådighed kun for dig og din familie? Vil du helst have din egen have, hvor du ikke skal overholde fælles regler for, hvor man må spille musik, eller hvornår man må sidde og nyde det gode selskab på terrassen? Enkelte villaer egner sig til par, som rejser alene, men hovedparten er bedst egnede til store familier, der rejser sammen, eller grupper, der foretrækker et hus frem for indlogering på hotel.

>>> Se også vores forrygende ferievillaer i Toscana

Håndplukkede villaer i hele Italien

Vi har udvalgt flere end 100 villaer over hele Italien, som du kan leje til en ferie, hvor nøgleordet for ferien er selvstændighed. Med egen villa vil man ofte have de bedste kort på hånden for at slappe af i omgivelser, som lover 100 % privatliv.

Lej en villa i Italien og oplev fornøjelsen ved at have dit helt eget "resort". Prisen pr. næse er ofte meget konkurrencedygtig, hvis antallet af gæster matcher antallet af senge, og kan du oven i løbet leje uden for højsæsonen får du rigtig meget for pengene.

Vores gæster lejer ofte villaer i forbindelse med:
- Rund fødselsdag
- Bryllupsdag
- Storfamilien på ferie
- Virksomheden på tur

Mulighederne er mange, og med vores brede udvalg kan du helt sikkert også finde noget, der passer til jeres behov. Tøv ikke med at kontakte os pr. telefon, mail eller chat - så hjælper vi dig gerne med at udpege det helt rigtige sted til en dejlig ferie.

Villaer med unik arkitektur og charme

Hvis du kender Italien, så kender du også italienernes uforligneligt charmerende arkitektur, som ofte bruger lokale materialer fra stenbruddet lige i nærheden. Italienske huse er kølige og altid med masser af udeplads, så du kan nyde solen uanset årstid, og i køkkenet kan du selv trylle med råvarer fra det lokale marked.

Når du lejer en villa i Italien får du som oftest pool og privat parkering med i købet. Nyd livet sammen med dine nærmeste på terrassen med et koldt glas hvidvin og en humpel brød fra den lokale bager, mens børnene lejer og plasker i poolen. Og tag på udflugt til områdets seværdigheder i dit helt eget tempo. Det er ferie på italiensk.

Udvalgte ferievillaer i Italien:

 
search map