Hotel i Viterbo

Villa La Cerretana B&B

 
Villa La Cerretana B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa La Cerretana B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Viterbo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa La Cerretana er lig med overdådighed og herskabelige omgivelser i et miljø, hvor du kan give dig selv lov til at leve som grever og baroner. Antikke møbler, herskabsmiljø og en smukt indrammet swimmingpool sætter dagsordenen her på stedet. Villaen ligger for enden af en stille vej i rolige omgivelser.

Dette pragtfulde landsted blot 7 km fra en af Italiens bedst bevarede middelalderbykerne i Viterbo byder på en ferie ud over det sædvanlige. Her summer der af historie og aristokrati, og er man så snu at planlægge opholdet mellem april og begyndelsen af juni, kan man nyde Europas ubestridt største pæon-koloni. Til nabo blomstrer 16 hektar pæoner om kap og skaber et ubeskriveligt scenario. Parken, som er nabo til Villa Cerretana og kan besøges, rummer mere end 200.000 pæoner fordelt på over 600 forskellige sorter.

Læs mere om Villa La Cerretana B&B

Ved siden af pæon-markerne ligger der en restaurant, således at man om aftenen ikke nødvendigvis behøver at skulle tage bilen for at spise ude. Restauranten har åbent i blomstringstiden fra april til juni.

Der er tale om et særdeles intimt sted, som måske allerbedst nydes af forelskede par. Den gode smag og de velindrettede værelser lægger op til romantik i stor stil. Ved den overdækkede swimmingpool finder man også en fristende jacuzzi (og der kan desuden bestilles massage mod tillæg). Alt inventar er originalt, da villaen tidligere fungerede som sommerresidens for den adelige Conte di Roma. Morgenmadssalen Rossi Bagliori del Sole er meget smuk og til morgenmad finder man både frisk frugtsalat og varme croissanter.

De smukke suiter ligger alle fire oppe på 1. sal og er opkaldt efter pæonernes navne og farver.

Junior Suite Pensieri Blu:
- Elegant og rummeligt værelse på 1. sal med mahognitrægulv og indretning i lyseblå og gule nuancer. Værelset har lcd-skærmstv med satellitkanaler, minibar, værdiboks, telefon, internetopkobling og eget badeværelse med jacuzzi, dobbelte håndvaske, toilet og Bulgari-badserie. Pensieri Blu har også en lille møbleret terrasse. Dette værelse har plads til en ekstra opredning.
Junior Suite Segreto Rosso:
- Elegant og rummeligt værelse på 1. sal med mahognitrægulv og indretning i gule og røde nuancer. Værelset har lcd-skærmstv med satellitkanaler, minibar, værdiboks, telefon, internetopkobling og eget badeværelse med badekar, toilet og Bulgari-badserie. Segreto Rosso har ingen terrasse, men fin udsigt over haven og swimmingpoolen. Dette værelse har plads til en ekstra opredning.

Suite Giada Bianca:
- Elegant og rummeligt værelse på 1. sal med med to en suite-stuer, mahognitrægulv og moderne indretning i lyse nuancer. Værelset har lcd-skærmstv med satellitkanaler, minibar, værdiboks, telefon, internetopkobling og eget badeværelse med bruser, toilet og Bulgari-badserie. Giada Bianca har også en halvt overdækket møbleret terrasse. Dette værelse har plads til to ekstra opredninger.
Suite Bellezze Gemelle:
- Elegant og rummeligt værelse på 1. sal med med to en suite-stuer, mahognitrægulv og moderne indretning i lyse nuancer. Værelset har lcd-skærmstv med satellitkanaler, minibar, værdiboks, telefon, internetopkobling og eget badeværelse med bruser, dobbelte håndvaske, toilet og Bulgari-badserie. Bellezze Gemelle har også en overdækket møbleret terrasse. Dette værelse har plads til to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map