Ferieboliger og hoteller i Viterbo

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Livlig provinsby

Byen Viterbo er en af regionen Lazios absolutte perler med dens eventyrlige middelaldercentrum. Byen huser både universitet (hvor man bl.a. kan studere de nordiske sprog), en række kaserner og et kendt kurbad, så det er en forholdsvis livlig provinsby med mange restauranter og et væld af gode shoppingmuligheder.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Historiens vingesus

Det byen dog er bedst kendt for og som virkelig gør den til et besøg værd, er det utroligt velbevarede middelaldercentrum med de mange fine små pladser og spændende arkitektoniske finesser. Her mærker man i den grad historiens vingesus og man føler sig med et langt tilbage i tiden. I 1200-tallet var Viterbo en overgang paveresidens og ved byens smukke domkirkeplads finder man rester af det gamle pavepalads – Palazzo dei Papi.

Læs mere om Viterbo

Varme kilder

Uden for byen finder man en del varme kilder – de fleste ligger rundt omkring i det åbne landskab og her tager de lokale sig gerne et bad og benytter blot bilen som skifterum. Vil man have mere ordnede forhold, renere vand og mulighed for at tage et brusebad efterfølgende, kan det varmt anbefales at besøge kurbadet ”Terme dei Papi”, der ligger er par kilometer uden for byen. Særligt på kolde dage er det en oplevelse at bade i det dejlige varme vand under åben himmel.

Naturskønt område

Kører man lidt længere ud af byen i samme retning som kurbadet, kommer man til Castel d’Asso, der et stort naturskønt område fuldt af etruskiske gravmonumenter hugget ind i tufstensklipperne som store døre. Stedet er meget lidt besøgt, så man kan i stor udstrækning nyde naturen, stilheden og den ganske unikke atmosfære i de kulturhistoriske omgivelser helt i fred, og det er det ideelle sted at indtage en medbragt frokost.

Interesseret i havearkitektur, så...

Er man interesseret i havearkitektur bør man aflægge kardinalvillaen Villa Lante i Bagnaia et besøg. Bagnaia ligger lige uden for Viterbo og er internationalt kendt for den fine barok have.

Skjul teksten
 
 
search map