Anmeldelser af Villa La Paiola

 
Villa La Paiola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa La Paiola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vicosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa La Paiola

Læs personlige anmeldelser af Villa La Paiola som ligger i Lazio. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa La Paiola. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ro og smuk udsigt

Vi var 3 voksne og 1 barn afsted i en uge i juli og boede i Magnolia lejligheden. Vi havde den dejlige pool for os selv hele ugen og nød udsigten fra både lejlighedens terrasse og ved poolen. Lejligheden var meget hyggeligt indrettet med bøger og med et fint dækket morgenbord, da vi ankom. Køkkenregionen er meget lille men ok. Dog synes vi der manglede noget essentielt udstyr: en stor kniv til grøntsager og kød (der var kun en brødkniv), en espressokande (vi er jo i Italien), et skærebræt mere (der var kun et lille meget brugt træbræt, så vi købte selv et mere), en brødrister (vi brugte en stegepande), og nogle vinglas!! Der var plads nok til det hele, da der var en stor tom skænk i opholdsstuen.
Vi havde lidt problemer med at regulere vandets temperatur i badeværelset - armaturet blev udskiftet dagen før vi rejste.
Lejligheden kunne vi lade stå ulåst, når vi var ved poolen - ejerne var altid hjemme og sagde, at der aldrig havde været problemer. Det var rart, da der kun var en nøgle.
Vi havde en dejlig uge og kan kun anbefale stedet.

Vicosøen som feriedestination

Stedet er perfekt til små udflugter. Byerne omkring er små, men der er nok at se og opleve. Ronciglione og Caprarola er begge meget hyggelige og i begge byer er der en Coop til større indkøb. Viterbo er et besøg værd - meget charmerende og en ret stor by. Et smut til havet er også en mulighed. Vi spurgte en restaurantejer i Ronciglione, hvor vi fik frokost, og hun anbefalede Ladispoli (Beach) nord for Rom, som lå cirka 1 times kørsel væk.

Villa La Paiola
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa La Paiola
Lejlighed m. 2 soveværelser (Magnolia) m. søudsigt og terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Bedømmelse af Villa La Paiola

Vicosøen som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

God base for mange udflugter

En behagelig bolig i meget rolige landlige omgivelser. God service fra værtinde og hendes assistent. Lejligheden i god stand med temmelig lille, men funktionelt køkken. Rengøring to eller tre gange om ugen. Beskrivelsen "Terrasse med udsigt over søen" var en overdrivelse. Du kunne se søen gennem hullerne i vegetationen og terrassen følte helt mørkt på grund af de høje træer. Beskrivelsen bør ændres for bedre at passe til virkeligheden. Men fantastisk udsigt fra den pool, som vi havde helt for os selv.

Boligen fungerer godt som base for ture. Der er masser af steder at besøge inden for et par miles omkreds. Vidunderlig bjergluft. Vi sov meget godt om natten og er meget tilfredse med vores ferie.

Villa La Paiola
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Meget isoleret, for eksempel ingen restauranter i gåafstand.
 
Selve indkvarteringen på Villa La Paiola
Lejlighed m. 1 soveværelse (Rosa) m. delvis søudsigt og terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Desiree & Alfonso og fra Gundelfingen i Tyskland har holdt ferie i Villa La Paiola, Lake Vico maj 11-18., 2013.

Alt var fint under vores ophold. Vi var godt tilfredse med indkvarteringen og ejeren var meget imødekommende og venlig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Lone og rejsefællen fra Odense M boede på Villa La Paiola ved Vicosøen fra d. 6. til d. 13. august 2011.

Det er et fantastisk sted ved Vicosøen – Den eneste klage vi har og som betyder meget for os, er at der stod i beskrivelsen, at der var søudsigt fra ALLE terasserene!! Ja, det er der måske hvis hækken foran bliver klippet og/eller man får en stige at stå på!! MEGET ærgerligt for os, som havde bestilt pga udsigten. Den eneste der havde søudsigt, var vores bil!! og den fik ikke så meget ud af det!! – Bortset fra det, er det en dejligt, fredeligt og roligt sted, med meget gæstfrihed. Værtinden kom den første dag og fortalte om udflugter i området og det vigtigste: Hvordan man kommer til Rom nemmest. Desuden kom hun med en flaske rødvin og en eftermiddag med den mest fantastiske hjemmelavede Tiramisu uhm! det var lækkert! HVER dag blev der redt senge osv virkelig forkælelse i en lejlighed. Vejret var skønt (lidt køligt om aftenen) tit havde vi svimmingpoolen for os selv. Hvis man trænger til fred og ro og frisk luft, så er det lige stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lone og rejsefælle fra Kastrup boede på Villa La Paiola ved Vicosøen fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Vi boede i lejligheden Azalea ved Vicosøen. Vi var to personer, og hvis sovesofaen i stuen skal bruges - som muligheden byder - er det kun til én person og lige klemt nok

Lejligheden er fint rengjort ved ankomst, der redes dagligt seng og gøres rent flere gange om ugen. Værtinden (fra Tjekkiet) indformerer om byer, seværdigheder, restauranter mm kort efter ankomsten, der er fin service :-) Flot swimmingpool og dejligt smukt område.
Men men udsigten ud over søen fra lejligheden Azalea er ret begrænset. Det er eneste lejlighed, der ikke ligger direkte til søen, men lidt bagved to huse, så man ser søen "mellem dem". Vi havde aldrig - hvis vi havde vist det - valgt denne lejlighed grundet den begrænsede udsigt. Forskellen bør nævnes på hjemmesiden.

Desværre havde værtinden, som er rigtig venlig og serviceminded, sin egen private terrasse få meter fra vores terrasse, således at der hver dag om eftermiddagen i 3-4 timer var en uafbrudt snak, som kunne virke ret forstyrrende i det ellers meget fredsommelige område; de andre beboer - der var fyldt op - hørte vi ikke.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
John og Merrith fra Rudkøbing boede på Villa La Paiola ved Vicosøen fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Fra Casale Torre del Sasso i Cagli kørte vi videre til Vicosøen, hvor vi som var blevet lovet nogle dejlige og smukke solnedgange det må vi sige vi fik, samt en dejlig og professionelt værtspar som hele tiden var til tjeneste, også kl 2 om natten når der skulle vandes have, det morede vi os en del over, om onsdagen blev håndklæderne skiftet og badeværelset rengjort, det var rigtig dejligt. Der er altid nok at se på når man rejser i Italien, især når man som os er interesseret i oldtiden.

Efter en dejlig uge ved Vicosøen tog vi turen til Gardone Riviera, det var et udmærket hotel, Hotel Du Lac, især værelset med udsigt fra siden, som viste sig faktisk at være bedre end vi troede, vi kunne følge med i alt hvad der foregik på havnen og søen om aftenen, byen er dog lige lille nok, hvis man skal værer der mere end et par dage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map