Feriebolig ved Vicosøen i Lazio

Villa La Paiola

 
Villa La Paiola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa La Paiola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vicosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med swimmingpool og udsigt til det betagende vulkanlandskab ved Vicosøen har Villa La Paiola noget særligt at tilbyde. Udflugtsmulighederne er gode, da middelalderbyerne Caprarola og Viterbo blot ligger 3 og 16 km væk, mens der er ca. 50 km til Rom. Glæd dig.

Behagelige temperaturer under ferien

Villa La Paiola er det perfekte feriested for naturelskere, da du befinder dig midt i naturen. Dens beliggenhed giver en svalende og behagelig temperatur selv i højsommeren, og den underskønne udsigt fra alle lejlighederne over den spejlblanke sø og de grønklædte bakkeskrænter på Monte Venere er ikke til at stå for (ej heller de dybrøde solnedgange). For kulturelskere er der et hav af middelalderbyer at besøge, prøv fx perlen Civita di Bagnoregio eller kulturbyen Viterbo, som kan nås med en 20 minutters bustur (stoppested 100 m væk).

Læs mere om Villa La Paiola

Du kan bade i Vicosøen

Nede ved søen kan du i Centro Sprotivo leje cykler. Desuden er der en 18 hullers golfbane blot 15 km væk. Ejeren har en aftale med en nærliggende restaurant, som serverer menuer med lokale retter til meget fornuftige priser. Ellers er der et supermarked 2½ km væk, hvis du selv ønsker at stå i køkkenet og tilberede de friske italienske råvarer.

Lejlighederne ligger spredt på grunden og har alle privat indgang og have/terrasse, de fleste med udsigt over Vicosøen. Hvis du medbringer dit eget udstyr, der kræver elektricitet, betaler du et gebyr for dette på stedet.

Læs om lejlighederne på Villa La Paiola

Skjul teksten
 
 
search map