Feriebolig ved Vicosøen i Lazio

Villa La Paiola

 
Villa La Paiola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa La Paiola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vicosøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med swimmingpool og udsigt til det betagende vulkanlandskab ved Vicosøen har Villa La Paiola noget særligt at tilbyde. Udflugtsmulighederne er gode, da middelalderbyerne Caprarola og Viterbo blot ligger 3 og 16 km væk, mens der er ca. 50 km til Rom. Glæd dig.

Behagelige temperaturer under ferien

Villa La Paiola er det perfekte feriested for naturelskere, da du befinder dig midt i naturen. Dens beliggenhed giver en svalende og behagelig temperatur selv i højsommeren, og den underskønne udsigt fra alle lejlighederne over den spejlblanke sø og de grønklædte bakkeskrænter på Monte Venere er ikke til at stå for (ej heller de dybrøde solnedgange). For kulturelskere er der et hav af middelalderbyer at besøge, prøv fx perlen Civita di Bagnoregio eller kulturbyen Viterbo, som kan nås med en 20 minutters bustur (stoppested 100 m væk).

Læs mere om Villa La Paiola

Du kan bade i Vicosøen

Nede ved søen kan du i Centro Sprotivo leje cykler. Desuden er der en 18 hullers golfbane blot 15 km væk. Ejeren har en aftale med en nærliggende restaurant, som serverer menuer med lokale retter til meget fornuftige priser. Ellers er der et supermarked 2½ km væk, hvis du selv ønsker at stå i køkkenet og tilberede de friske italienske råvarer.

Lejlighederne ligger spredt på grunden og har alle privat indgang og have/terrasse, de fleste med udsigt over Vicosøen. Hvis du medbringer dit eget udstyr, der kræver elektricitet, betaler du et gebyr for dette på stedet.

Læs om lejlighederne på Villa La Paiola

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa La Paiola

Læs personlige anmeldelser af Villa La Paiola som ligger i Lazio. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa La Paiola. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Villa La Paiola

Ro og smuk udsigt

Vi var 3 voksne og 1 barn afsted i en uge i juli og boede i Magnolia lejligheden. Vi havde den dejlige pool for os selv hele ugen og nød udsigten fra både lejlighedens terrasse og ved poolen. Lejligheden var meget hyggeligt indrettet med bøger og med et fint dækket morgenbord, da vi ankom. Køkkenregionen er meget lille men ok. Dog synes vi der manglede noget essentielt udstyr: en stor kniv til grøntsager og kød (der var kun en brødkniv), en espressokande (vi er jo i Italien), et skærebræt mere (der var kun et lille meget brugt træbræt, så vi købte selv et mere), en brødrister (vi brugte en stegepande), og nogle vinglas!! Der var plads nok til det hele, da der var en stor tom skænk i opholdsstuen.
Vi havde lidt problemer med at regulere vandets temperatur i badeværelset - armaturet blev udskiftet dagen før vi rejste.
Lejligheden kunne vi lade stå ulåst, når vi var ved poolen - ejerne var altid hjemme og sagde, at der aldrig havde været problemer. Det var rart, da der kun var en nøgle.
Vi havde en dejlig uge og kan kun anbefale stedet.

Læs mere

Bedømmelse af Villa La Paiola

Læs mere

God base for mange udflugter

En behagelig bolig i meget rolige landlige omgivelser. God service fra værtinde og hendes assistent. Lejligheden i god stand med temmelig lille, men funktionelt køkken. Rengøring to eller tre gange om ugen. Beskrivelsen "Terrasse med udsigt over søen" var en overdrivelse. Du kunne se søen gennem hullerne i vegetationen og terrassen følte helt mørkt på grund af de høje træer. Beskrivelsen bør ændres for bedre at passe til virkeligheden. Men fantastisk udsigt fra den pool, som vi havde helt for os selv.

Boligen fungerer godt som base for ture. Der er masser af steder at besøge inden for et par miles omkreds. Vidunderlig bjergluft. Vi sov meget godt om natten og er meget tilfredse med vores ferie.

Læs mere

Desiree & Alfonso og fra Gundelfingen i Tyskland har holdt ferie i Villa La Paiola, Lake Vico maj 11-18., 2013.

Alt var fint under vores ophold. Vi var godt tilfredse med indkvarteringen og ejeren var meget imødekommende og venlig.

Læs mere

Lone og rejsefællen fra Odense M boede på Villa La Paiola ved Vicosøen fra d. 6. til d. 13. august 2011.

Det er et fantastisk sted ved Vicosøen – Den eneste klage vi har og som betyder meget for os, er at der stod i beskrivelsen, at der var søudsigt fra ALLE terasserene!! Ja, det er der måske hvis hækken foran bliver klippet og/eller man får en stige at stå på!! MEGET ærgerligt for os, som havde bestilt pga udsigten. Den eneste der havde søudsigt, var vores bil!! og den fik ikke så meget ud af det!! – Bortset fra det, er det en dejligt, fredeligt og roligt sted, med meget gæstfrihed. Værtinden kom den første dag og fortalte om udflugter i området og det vigtigste: Hvordan man kommer til Rom nemmest. Desuden kom hun med en flaske rødvin og en eftermiddag med den mest fantastiske hjemmelavede Tiramisu uhm! det var lækkert! HVER dag blev der redt senge osv virkelig forkælelse i en lejlighed. Vejret var skønt (lidt køligt om aftenen) tit havde vi svimmingpoolen for os selv. Hvis man trænger til fred og ro og frisk luft, så er det lige stedet.

Læs mere

Lone og rejsefælle fra Kastrup boede på Villa La Paiola ved Vicosøen fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Vi boede i lejligheden Azalea ved Vicosøen. Vi var to personer, og hvis sovesofaen i stuen skal bruges - som muligheden byder - er det kun til én person og lige klemt nok

Lejligheden er fint rengjort ved ankomst, der redes dagligt seng og gøres rent flere gange om ugen. Værtinden (fra Tjekkiet) indformerer om byer, seværdigheder, restauranter mm kort efter ankomsten, der er fin service :-) Flot swimmingpool og dejligt smukt område.
Men men udsigten ud over søen fra lejligheden Azalea er ret begrænset. Det er eneste lejlighed, der ikke ligger direkte til søen, men lidt bagved to huse, så man ser søen "mellem dem". Vi havde aldrig - hvis vi havde vist det - valgt denne lejlighed grundet den begrænsede udsigt. Forskellen bør nævnes på hjemmesiden.

Desværre havde værtinden, som er rigtig venlig og serviceminded, sin egen private terrasse få meter fra vores terrasse, således at der hver dag om eftermiddagen i 3-4 timer var en uafbrudt snak, som kunne virke ret forstyrrende i det ellers meget fredsommelige område; de andre beboer - der var fyldt op - hørte vi ikke.

Læs mere
 
search map