Feriebolig ved Vicosøen i Lazio

Villa La Paiola

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Med swimmingpool og udsigt til det betagende vulkanlandskab ved Vicosøen har Villa La Paiola noget særligt at tilbyde. Udflugtsmulighederne er gode, da middelalderbyerne Caprarola og Viterbo blot ligger 3 og 16 km væk, mens der er ca. 50 km til Rom. Glæd dig.

Behagelige temperaturer under ferien

Villa La Paiola er det perfekte feriested for naturelskere, da du befinder dig midt i naturen. Dens beliggenhed giver en svalende og behagelig temperatur selv i højsommeren, og den underskønne udsigt fra alle lejlighederne over den spejlblanke sø og de grønklædte bakkeskrænter på Monte Venere er ikke til at stå for (ej heller de dybrøde solnedgange). For kulturelskere er der et hav af middelalderbyer at besøge, prøv fx perlen Civita di Bagnoregio eller kulturbyen Viterbo, som kan nås med en 20 minutters bustur (stoppested 100 m væk).

Læs mere om Villa La Paiola

Du kan bade i Vicosøen

Nede ved søen kan du i Centro Sprotivo leje cykler. Desuden er der en 18 hullers golfbane blot 15 km væk. Ejeren har en aftale med en nærliggende restaurant, som serverer menuer med lokale retter til meget fornuftige priser. Ellers er der et supermarked 2½ km væk, hvis du selv ønsker at stå i køkkenet og tilberede de friske italienske råvarer.

Lejlighederne ligger spredt på grunden og har alle privat indgang og have/terrasse, de fleste med udsigt over Vicosøen. Hvis du medbringer dit eget udstyr, der kræver elektricitet, betaler du et gebyr for dette på stedet.

Læs om lejlighederne på Villa La Paiola

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo Le Vigne

Bolsena, Lazio

Fattoria Palluccaro

Acquapendente, Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Montefiascone, Lazio

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lazio

search map