Ferieboliger og hoteller ved Vicosøen

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Søen, Lago di Vico, ligger midt i Cimini bjergene med Monte Cimino som den ældste vulkan, og er den højest beliggende af de italienske søer (510 m). Trods nærheden til Rom er Vicosøen en af Lazios uspolerede perle og et oplagt rejsemål, når sommerheden er for intens inde i hovedstaden.

Kort over Vicosøen

Klikker du på kortet herunder, kan du få for et overblik over byen og et indtryk af områdets geografi, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde her.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Kunstig tunnel

Søen har et kunstigt afløb, som etruskerne gravede i tufsten, og som gjorde vandstanden lavere, sådan at den nordlige del af søen blev meget frugtbar. Desuden blev Monte Venere (837 m), som oprindlig var en ø, til et forbjerg, mens søens overflade blev mindre. Den kunstige tunnel blev gravet under søens niveau og efter ca. 100 m dukker den op på den anden side af bakken. Den blev restaureret i 1500-tallet af Farnese familien og senest i år 2001.

Læs mere om Vicosøen

Arkæologiske levn

Mange arkæologiske levn er blevet fundet omkring Vicosøen, da området har tiltrukket mennesker siden oldtiden, og har fascineret både etruskerne og romerne.

Hotel eller ferielejlighed omkring Vicosøen

Blandt de hundredvis af ferieboliger i Italien, som du finder her hos In-Italia Rejser, er en bred vifte håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer i Lazio-regionen - både midt inde i storbyer som Rom og ude på landet som omkring Vicosøen . 

Det rene, klare vand i søen, gør netop dette gamle vulkanske krater til et af de bedste sted at få en dukkert i nærheden af Rom. Ikke mindst fordi der trods nærheden til hovedstaden sjældent er overflydt på de små strande. En feriebolig lige ved Vicosøen er udover de forfriskende svømmeture og solbadning på det mørke vulkanske sand også en chance for at nyde en afslappende ferie med god mad på restauranter, der blandt andet serverer friskfanget fisk på mange lækre måder, mens du nyder den smukke udsigt.

Der ligger flere hoteller omkring søen ligesom der er gode muligheder for at finde afsidesliggende ferielejligheder, hvis du ønsker dig en ferie i helt rolige omgivelser. Det kan for eksempel være på et agriturismo eller i en rustik villa. 

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger omkring Vicosøen. Har du allerede en klar ide om, hvilken type bolig du søger, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. 

Vil du gerne vide mere om de forskellige muligheder i dette område, er du meget velkommen til at ringe eller skriv til os. Vi sidder klar med anbefalinger og flere gode råd tilpasset dine ønsker.

Lufthavne og lokal transport

De nærmeste lufthavne, når du skal holde ferie ved Vicosøen, er Rom Ciampino Lufthavn og Rom Fiumicino Lufthavn. Der er derfor året rundt gode muligheder for at finde direkte flyforbindelser hertil fra Danmark med en bred vifte af flyselskaber. Lufthavnen betjenes således af talrige flyselskaber som Ryanair, easyJet, Vueling og Norwegian.

Uanset hvornår du skal afsted, eller hvilket flyselskab du foretrækker, kan du bruge søgemaskinen her hos In-Italia Rejser til at søge efter priser på flyrejser til alle de italienske lufthavne. 

Selvom det er muligt at nå frem til Vicosøen med en kombination af tog og bus fra blandt andet Rom, er det letteste og hurtigste oftest at leje en bil i lufthavnen. I praksis er en lejebil desuden ofte den eneste mulighed for at besøge seværdigheder og byer i regionen.

Læs mere om rejser til regionen Lazio med fly

Restauranter og indkøb

Særligt langs den sydlige ende af søen ligger flere restauranter og i de nærliggende landsbyer som Ronciglione og Caprarola finder du endnu flere spisested og indkøbsmuligheder. 

 

Udflugter og seværdigheder

Du kan bruge adskillige dage på de smukke stier i naturreservatet omkring søen, som byder på mange flotte udsigter. Ligeledes er der rig mulighed for at slappe helt af nede ved vandet på en af søens sandstrande. 

Vi vil dog også anbefale dig at tage på udflugter til nogle af nærområdets charmerende landsbyer. I Caprarola må du for eksempel ikke gå glip af Palazzo Farnese, også kendt som Villa Caprarola, hvis femkantede form er et fint eksempel på renæssance- og manierisme-arkitektur.

Er du på ferie i dette området er det også et must at besøge Viterbo, hvor det eventyrlige middelaldercentrum er højdepunktet.

Lokale links

Den officielle hjemmeside for naturreservatet: www.parchilazio.it/vico

Skjul teksten
 
 
search map