Agriturismo i Velletri i Lazio

Agriturismo I Casali della Parata

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor du for enden af en blind vej og tiltrækker sine gæster med en smuk pool, lejligheder på dagsbasis, restaurant baseret på lokale råvarer og et landskab dikteret af vinmarker. PS: Smutture til Rom er en oplagt udflugtsmulighed.

Hvordan kommer vi lettest til Rom?

De blot ca. 40 km ind til Rom gør det nemt at kombinere landlig idyl med en udflugt eller to til Den Evige Stad. Den nemmeste måde er at køre til togstationen San Gennaro, der ligger små 4 km væk. Herfra tager man toget direkte til Roma Termini - turen tager en lille time. Sidste hjemrejse fra Termini er ca. kl. 22:00.

Læs mere om Agriturismo I Casali della Parata

Restaurant og indvendige faciliteter

Her spiser man godt. Restauranten er åben om aftenen fra torsdag til søndag, og om søndagen tilmed til frokost. Man kan endda også tilvælge morgenmad. Retterne er lokale og italienske - og de laver også pizzaer. På stedet producerer de både olie, frugt og vin, som der er rig mulighed for at smage i deres køkken. Restaurantionsmiljøet udspiller sig i to historiske sale, i tilbygningen med glaspartier og ude på terrasserne, når vejret tillader det. Restauranten er åben både for overnattende og udefrakommende gæster. Man kan enten vælge halvpensionstillæg (forudbestilles ikke) eller spise a la carte. Bemærk, at man på stedet somme tider også holder bryllup, hvor der kan være begrænset adgang til restauranten og til poolområdet. Skulle man ønske at afprøve andre lokale spisesteder, så finder man det nærmeste ca. 1½ km væk. Der er desuden gratis wifi i fællesområderne, men dækningen er ustabil. Bemærk, at der generelt på grund af restauranten og eventuelle eventer er lidt mere leben på stedet fra torsdag til søndag, mens de første dage i ugen er mere stille. Endelig er personalet søde og venlige - selv om de er få, der kan udtrykke sig på engelsk.

Fine familieaktiviteter

På smukke og rustikke Agriturismo I Casali della Parata er der tænkt på hele familien. Først og fremmest med en indbydende pool, hvorfra der er en fin landskabsudsigt. Derudover er der mulighed for beach volley, tennis, bordtennis og leg med gynger på legepladsen. Man kan også hive stikket ud i deres grill/picnic-område eller deltage i en vinsmagning (mod tillæg).

Lejlighederne på Agriturismo I Casali della Parata

Etværelseslejlighed med 2+2 sovepladser

Disse 7 lejligheder er etværelses, ligger i stueplan eller på 1. sal og er alle forskelligt indrettede. De består af opholdsrum med køkkenhjørne (bl.a. to gasblus og køleskab), tv og dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for to ekstra opredninger på dobbeltsovesofa eller i køjesenge (begge 190 cm lange) i flere af dem. Disse lejligheder har alle aircondition. Køkkenhjørnerne er lidt spartanske. Enkelte af lejlighederne kan lægges til hinanden, da de har en dør imellem. Der er ikke private udeområder til lejlighederne, men dem i stueplan har dog havemøbler ved indgangen.

Toværelseslejlighed med 4+2 sovepladser

Disse 7 lejligheder er toværelses, ligger i stueplan eller på 1. sal og er alle forskelligt indrettede. De består af opholdsrum med køkkenhjørne (bl.a. to gasblus og køleskab), dobbeltsovesofa (eller køjeseng) og tv samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der er derudover mulighed for to ekstra opredninger på dobbeltsovesofa eller i køjesenge (begge 190 cm lange)i opholdsrummet. Disse lejligheder har alle aircondition. Køkkenhjørnerne er lidt spartanske og lejlighederne er egentlig bedst egnede til fire personer, men der er også lige plads til at seks kan sidde og spise. Enkelte af lejlighederne ligger i to plan med soveværelse oppe på øverste plan (ikke adskilt med en dør). Der er ikke private udeområder til lejlighederne, men dem i stueplan har dog havemøbler ved indgangen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map