Agriturismo i Velletri i Lazio

Agriturismo I Casali della Parata

 
Agriturismo I Casali della Parata er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo I Casali della Parata er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Velletri og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du for enden af en blind vej og tiltrækker sine gæster med en smuk pool, lejligheder på dagsbasis, restaurant baseret på lokale råvarer og et landskab dikteret af vinmarker. PS: Smutture til Rom er en oplagt udflugtsmulighed.

Hvordan kommer vi lettest til Rom?

De blot ca. 40 km ind til Rom gør det nemt at kombinere landlig idyl med en udflugt eller to til Den Evige Stad. Den nemmeste måde er at køre til togstationen San Gennaro, der ligger små 4 km væk. Herfra tager man toget direkte til Roma Termini - turen tager en lille time. Sidste hjemrejse fra Termini er ca. kl. 22:00.

Læs mere om Agriturismo I Casali della Parata

Restaurant og indvendige faciliteter

Her spiser man godt. Restauranten er åben om aftenen fra torsdag til søndag, og om søndagen tilmed til frokost. Man kan endda også tilvælge morgenmad. Retterne er lokale og italienske - og de laver også pizzaer. På stedet producerer de både olie, frugt og vin, som der er rig mulighed for at smage i deres køkken. Restaurantionsmiljøet udspiller sig i to historiske sale, i tilbygningen med glaspartier og ude på terrasserne, når vejret tillader det. Restauranten er åben både for overnattende og udefrakommende gæster. Man kan enten vælge halvpensionstillæg (forudbestilles ikke) eller spise a la carte. Bemærk, at man på stedet somme tider også holder bryllup, hvor der kan være begrænset adgang til restauranten og til poolområdet. Skulle man ønske at afprøve andre lokale spisesteder, så finder man det nærmeste ca. 1½ km væk. Der er desuden gratis wifi i fællesområderne, men dækningen er ustabil. Bemærk, at der generelt på grund af restauranten og eventuelle eventer er lidt mere leben på stedet fra torsdag til søndag, mens de første dage i ugen er mere stille. Endelig er personalet søde og venlige - selv om de er få, der kan udtrykke sig på engelsk.

Fine familieaktiviteter

På smukke og rustikke Agriturismo I Casali della Parata er der tænkt på hele familien. Først og fremmest med en indbydende pool, hvorfra der er en fin landskabsudsigt. Derudover er der mulighed for beach volley, tennis, bordtennis og leg med gynger på legepladsen. Man kan også hive stikket ud i deres grill/picnic-område eller deltage i en vinsmagning (mod tillæg).

Lejlighederne på Agriturismo I Casali della Parata

Etværelseslejlighed med 2+2 sovepladser

Disse 7 lejligheder er etværelses, ligger i stueplan eller på 1. sal og er alle forskelligt indrettede. De består af opholdsrum med køkkenhjørne (bl.a. to gasblus og køleskab), tv og dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for to ekstra opredninger på dobbeltsovesofa eller i køjesenge (begge 190 cm lange) i flere af dem. Disse lejligheder har alle aircondition. Køkkenhjørnerne er lidt spartanske. Enkelte af lejlighederne kan lægges til hinanden, da de har en dør imellem. Der er ikke private udeområder til lejlighederne, men dem i stueplan har dog havemøbler ved indgangen.

Toværelseslejlighed med 4+2 sovepladser

Disse 7 lejligheder er toværelses, ligger i stueplan eller på 1. sal og er alle forskelligt indrettede. De består af opholdsrum med køkkenhjørne (bl.a. to gasblus og køleskab), dobbeltsovesofa (eller køjeseng) og tv samt soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der er derudover mulighed for to ekstra opredninger på dobbeltsovesofa eller i køjesenge (begge 190 cm lange)i opholdsrummet. Disse lejligheder har alle aircondition. Køkkenhjørnerne er lidt spartanske og lejlighederne er egentlig bedst egnede til fire personer, men der er også lige plads til at seks kan sidde og spise. Enkelte af lejlighederne ligger i to plan med soveværelse oppe på øverste plan (ikke adskilt med en dør). Der er ikke private udeområder til lejlighederne, men dem i stueplan har dog havemøbler ved indgangen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo I Casali della Parata

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo I Casali della Parata som ligger i Lazio. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo I Casali della Parata. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 16 anmeldelser fra Agriturismo I Casali della Parata

Godt sted men for mange private fester.

Alt var godt med stedet, men der var 4 store private fester, hvor de fælles udendørs arealer blev en del af "den private fest"

Læs mere

Idyllisk vingård i Velletri

Fantastisk smukke omgivelser i Velletri ca. 40 min. kørsel syd fra Rom. Et yderst velholdt og velplejet sted omgivet af marker, hvor der dyrkes vin, kiwi, gule kiwi samt diverse frugttræer. Dejlige store og moderne værelser samt en vældig god restaurant. En fantastisk pool, der aldrig var overfyldt - samt solvogne til alle. Hyggeligt at opleve atmosfæren med lokale fester med både bryllupper og fødselsdagsfest i restauranten. Vi spiste middag i haven omgivet af oliventræer. Af udflugter havde vi en endags tur til Rom, hvor vi besøgte Vatikanet og andre store seværdigheder i Rom, derudover en tur til Monte Casino samt de små hyggelige byer i nærheden af Velletri, bl.a. Nemi der har jordbær som varetegn, Grenzano de Roma og Nettuno. Vi kan varmt anbefale stedet, hvis man er til fred og ro i hyggelige og landlige omgivelser. Tak til Stefano og hans team.

Læs mere

Skønt sted i fantastiske omgivelser

Det er 2. Gang vi er på stedet. Fantastiske omgivelser med mulighed for ture til fx Rom og Velletri. Vil være en god ide med en engelsktalende vært der kunne fortælle om stedet - historie - vinture og smagning. Restaurant servere skøn mad til ok priser. Vi vil varmt anbefale stedet til andre

Læs mere

Et paradis på jorden

Agriturismo I Casali della Parata er et sandt paradis. Omgivelser, faciliteter og ansatte bidrager alle i stor grad til en fantastisk ferie - det er en fornøjelse at høre ens unger lege i de rekreative områder eller se dem bade i den store pool. Restauranten er en sand fornøjelse, og vi følte os særligt privilegeret, når chefkokken blev sendt ind til vores bord for at oversætte menuen, da han p.t. var den eneste ansatte, der kunne engelsk.
Der var dog et par forbedringsområder, som gør, at man ikke helt føler, at pris og kvalitet hænger sammen, da stedet ligger i den høje ende af prisskalaen. F.eks. mangler der lys over spisebordet i lejligheden, radiatorerne virkede ikke, den store udendørsbelysning var kun tændt når restauranten var åbent, dvs. fra torsdag til søndag, der manglede adgang til personalet/ejerne fra mandag til onsdag og andre småfejl, som måske egentlig blot er italienske normal tilstande. Lidt ærgerligt, da det blot er en lille smule omsorg og opmærksomhed på enkelte detaljer, som gør, at stedet ikke får 5 stjerner fra os.

Læs mere

Dejlig afslappende ferie

Vi hyggede os meget på Casali della Parata. Det var nemt at komme ind til Rom (5 min. med bil til togstationen, som havde stor gratis parkering og toget tog 55 min. til Termini) og ikke mindst fantastisk dejligt at komme ud af Roms pulserende liv, til et stille liv ved poolen på landet.
Vi var der i 2 uger og brugte det som base for flere dage i Rom og udflugter i området samt dovne dage ved poolen. Passer udmærket som kombination af bade, afslapning og storbyferie.
Savnede information fra værtskabet vedr. hvor man finder det lokale supermarked, anbefalinger til hvor man bør spise i nærområdet, specielt da de lukker deres egen restaurant fra frokost søndag til torsdag middag. Det havde også været rart, hvis de havde haft en "self-service" bar ved poolen med lidt koldt at drikke, is osv.. Men alt i alt havde vi et godt ophold!

Læs mere

Gæstfrit og strategisk med landlig charme

Dette er en perfekt mulighed for dem, der søger en kombination af italiensk atmosfære og nærhed til det meste - og det til en rimelig pris. Ejerne var meget venlige og omsorgsfulde, og bedømmelsen gælder for alle ansatte, som vi mødte (mange!), Ikke mindst i den meget prisoverkommelige og hyggelige restaurant.

Indkvartering var behagelig og stort set funktionel, men ikke så rummeligt. Lidt sparsomt udstyr til sammenligning med køkkenet derhjemme. Et 'grundkit' med gryder og køkkenredskaber er tilgængeligt, men mikroovn og elkedel efterlyses! Ved hjælp af gaskomfur og mokkabryggere klarede vi dog ugens madlavning på italiensk vis. Naturligvis spise vi en del ude på stedets restaurant (ikke åben hver dag).

Denne indkvartering er velegnet til dem, der ønsker at opleve noget anderledes og mere end masseturismens "hovedvej". Stedet kan i starten føles lidt 'afsides', men er mere strategisk placeret i forhold til forskellige interessante udflugter, end vi først indså. Der er masser at se og gøre i denne del af Lazio!

Læs mere
 
search map