Ferieboliger og hoteller i Velletri

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen huser ca. 50.000 indbyggere og har derfor et godt handelsliv og trækker et stort opland til sig. Via Appia Nuova, den første og vigtigste af de romerske veje til hovedstaden, gennemskærer også Velletri.

I lidt nyere tid var byen i  1849 base for Garibaldi-tropperne fra Napoli, der forgæves forsøgte at erobre Pavestaten. I 1944 blev byen udsat for massive bombardementer, der ødelagde store dele af Velletri. Byen har derfor ikke en stor rigdom af meget gamle bygningsværker, som den lange historie ellers berettiger til.

Velletri ligger på siden af det vulkanske bjerg Monte Artemiso. Nærmeste strande er ved Nettuno, hvortil der er ca. 30 km. Byen huser ca. 50.000 indbyggere og har derfor et godt handelsliv.

Kort over Velletri

Klik på kortet nedenfor for mere information om hoteller og andre ferieboliger i byen samt en oversigt over afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos In-Italia kan vi tilbyde dig mere end 1.500 ferieboliger i Italien - heriblandt et bredt udvalg af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Lazio-regionen. 

Vil du gerne bo i Velletri, kan du hurtigt få en oversigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring byen ved at bruge søgemaskinen ovenfor.
 
Er det landlig idyl, du drømmer om? Så kan du med fordel overveje at holde ferie på et agriturismo i Italien - også ofte kaldet vingårdsferie. Her er der masser af frisk luft, og fokus er normalt på gode mad- og vinoplevelser. Du kan dog også vælge steder, hvor du bor i en ferielejlighed og selv står for al madlavning. 

Har du spørgsmål til de forskellige ferieboliger, eller vil du gerne have hjælp til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for en snak om, hvad du skal vælge og hvorfor.

Vil du gerne opleve flere forskellige regioner af Italien, kan du naturligvis også vælge at bo forskellige steder i løbet af ferien. 

Transport

Italien har adskillige internationale lufthavne. Den nærmeste af disse er Rom Ciampino, som ligger blot 25 km væk. Lander du her, kan du hurtigt være fremme ved din feriebolig med bil.

Der kører dog også tog og bus til Velletri fra Rom. Hvilket gør byen til en oplagt base, hvis du vil udforske den smukke hovedstad.

Med en bil til rådighed i ferien er det dog ikke blot let at komme til og fra lufthavnen, men du har også flere muligheder for at tage på udflugter til andre af regionens interessante seværdigheder. 

Restauranter og shopping

Der er mange spisesteder at vælge mellem i Velletri. Ligeledes behøver du ikke forlade byen for at handle ind til de daglige fornødenheder, og hvis du foretrækker selv at stå for madlavningen i ferien.

Læs mere om Velletri

Udflugter

Bortset fra det oplagt udflugtsmål, Rom, er der mange andre spændende seværdigheder nær Velletri. Besøg for eksempel Villa d"Este og Villa Adriana ved byen Tivoli for at opleve pragteksemplarer på renæssancens stilart. 

Vil du kombinere kulturhistorie med motion, er det oplagte at gå en vandreturtur ad Via Appia. Vær dog opmærksom på, at det først er efter San Sebastian-katakomberne at man går ad veje med sparsom trafik.

Er du på ferie med børnene, vil det næsten med garanti vække jubel med en tur til en af forlystelsesparkerne uden for Rom eller eventuelt en shoppetur til det store Castel Romano Designer Outlet med et væld af fristende butikker.

Lokale links

Du kan finde byens officielle hjemmeside her

Skjul teksten
 
 
search map