Feriebolig i Terracina i Lazio

Villa Giove

 
Villa Giove er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Giove er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Terracina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Giove er et gammelt bondehus, som blev udbygget og restaureret i 1983. Det ligger ca. 3 km fra Terracinas centrum og dermed også fra havet og stranden. Fornødenheder og andre købmandsvarer kan indkøbes i det nærmeste supermarked, som ligger ca. 1 km fra villaen.

Udsigt i lange baner

Villaen ligger på et højt udsigtsted på vejen op til Jupiters tempel. Fra villaen og fra grunden er der en betagende udsigt over klipperne og over kysten med de pontinske øer i horizonten.

Læs mere om Villa Giove

Tre lejligheder og en pool

Villaen er i dag opdelt i to udlejningslejligheder og en fast beboelse. Den del, som er til udlejning, består af to lejligheder samt svømmebassin (åbnet mellem kl. 09.00 og kl. 13.00 og mellem kl. 15.30 og kl. 21.00) på husets bagside med liggestole og parasoller. Gæsterne råder desuden over stor have, parkeringsplads og fælles vaskemaskine.

Rummelige og hjemligt møblerede lejligheder med wi-fi

Lejlighederne er begge rummelige og hjemligt møblerede. De råder endvidere over fjernsyn og wi-fi internetforbindelse. Bemærk venligst: Vi anbefaler, at man kommer her til i bil.

Lejlighederne på Villa Giove

Treværelseslejlighed Angelo nr. 1 med 5 sovepladser (1. sal)

Lejligheden ligger på første sal med privat indgang ad en udendørs trappe. Den er ca. 88 m² og råder over fem sovepladser. Lejligheden indeholder køkken med gaskomfur med ovn, opholdsstue samt pejs og dobbeltsovesofa, herfra er der desuden udgang til balkon og til terrasse med havudsigt. Lejligheden rummer soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og karbad samt badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Angelo nr. 2 med 5 sovepladser (2. sal på kvist)

Lejligheden ligger på anden sal med privat indgang ad en udendørs trappe eller ad den fælles trappe i ejendommen. Den er ca. 78 m² og er præget af skrå vægge. Lejligheden råder over fem sovepladser og indeholder køkken med gaskomfur med ovn, opholdsstue med dobbeltsovesofa samt udgang til balkon med bord og stole samt havudsigt, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og karbad. Fra det ene soveværelse er der desuden udgang til terrasse med pavillon, bord og stole - på samme side som svømmebassinet.

Treværelseslejlighed Bello nr. 1 med 4 sovepladser (1. sal)

Lejligheden ligger på første sal og råder over fire sovepladser. Lejligheden indeholder opholdsstue med sofa og fjernsyn og har udgang til balkon, spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng samt balkon, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og karbad. Lejligheden har desuden udgang til stor terrasse med bord og stole med havudsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Giove

Læs personlige anmeldelser af Villa Giove som ligger i Lazio. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Giove. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Villa Giove

Smukt, stille, ægte!

Absolut fin lejlighed med det man behøver! Det kan dog anbefales at medbringe myggenet, hvis man vil have en god nats søvn og bevare blodet i årerne. Ellers meget søde værter og god atmosfære. Man skal være glad for varme, hvis man vælger lejligheden oppe under taget - uden aircondition - i den varmeste periode.

Læs mere

Nydeligt feriested

Fin lejlighed med god standard. Flotte udeområder og god pool. Vores yngste barn havde stor glæde af sand og lege redskaber, som ejeren har sat op i nærheden af poolen. Fantastisk udsigt fra terrassen til havet og ned over byen, vi har været meget tilfredse med opholdet! Kan anbefales! Det eneste negative må siges at være myggene (det var myg, som kom ind om dagen og vi blev så slukket om natten) - vi var ikke forberedt på det og børnene blev ædt op af myg den første nat. Efter anskaffelse af myggespray blev det bedre. Medbring myggespray, myggespiral og myggeolie

Læs mere

Super sted

Super sted
Vi boede i 1 sals lejligheden og må starte med at sige at billederne på in-Italia.dk ikke yder den retfærdighed som de burde.
Super behandling af udlejer og yderst velassorteret hus som har en super udsigt over havet, Jupiters tempel og byen.
Det eneste minus er pool siesta fra 1300 til 1530, det er lidt længe at undvære den i varmen.

Læs mere

Rigtig dejligt sted, roligt og hyggeligt

Hyggeligt hus, skøn altan med kanon udsigt.
Dejlig pool og fin strand lige i nærheden.
MEN der mangler en brandalarm i lejligheden!

Læs mere

I forhold til prisen er det 5 stjerner

Læs mere

Flot beliggenhed... Moderat standard

Beliggenhed og udsigt fra boligen var meget god. Værten Gianluca er hyggelig og hjælpsom. Standarden op lejligheden er moderat. Vedligeholdelsen kunne være bedre, poolen er ikke så ren. Men god plads i boligen.
Mange myg i området og dertil mange hunde som gøede om natten gav en dårlig nattesøvn.

Læs mere
 
search map