Feriebolig i Terracina i Lazio

Villa Giove

 
Villa Giove er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Giove er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Terracina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Giove er et gammelt bondehus, som blev udbygget og restaureret i 1983. Det ligger ca. 3 km fra Terracinas centrum og dermed også fra havet og stranden. Fornødenheder og andre købmandsvarer kan indkøbes i det nærmeste supermarked, som ligger ca. 1 km fra villaen.

Udsigt i lange baner

Villaen ligger på et højt udsigtsted på vejen op til Jupiters tempel. Fra villaen og fra grunden er der en betagende udsigt over klipperne og over kysten med de pontinske øer i horizonten.

Læs mere om Villa Giove

Tre lejligheder og en pool

Villaen er i dag opdelt i to udlejningslejligheder og en fast beboelse. Den del, som er til udlejning, består af to lejligheder samt svømmebassin (åbnet mellem kl. 09.00 og kl. 13.00 og mellem kl. 15.30 og kl. 21.00) på husets bagside med liggestole og parasoller. Gæsterne råder desuden over stor have, parkeringsplads og fælles vaskemaskine.

Rummelige og hjemligt møblerede lejligheder med wi-fi

Lejlighederne er begge rummelige og hjemligt møblerede. De råder endvidere over fjernsyn og wi-fi internetforbindelse. Bemærk venligst: Vi anbefaler, at man kommer her til i bil.

Lejlighederne på Villa Giove

Treværelseslejlighed Angelo nr. 1 med 5 sovepladser (1. sal)

Lejligheden ligger på første sal med privat indgang ad en udendørs trappe. Den er ca. 88 m² og råder over fem sovepladser. Lejligheden indeholder køkken med gaskomfur med ovn, opholdsstue samt pejs og dobbeltsovesofa, herfra er der desuden udgang til balkon og til terrasse med havudsigt. Lejligheden rummer soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og karbad samt badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed Angelo nr. 2 med 5 sovepladser (2. sal på kvist)

Lejligheden ligger på anden sal med privat indgang ad en udendørs trappe eller ad den fælles trappe i ejendommen. Den er ca. 78 m² og er præget af skrå vægge. Lejligheden råder over fem sovepladser og indeholder køkken med gaskomfur med ovn, opholdsstue med dobbeltsovesofa samt udgang til balkon med bord og stole samt havudsigt, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og karbad. Fra det ene soveværelse er der desuden udgang til terrasse med pavillon, bord og stole - på samme side som svømmebassinet.

Treværelseslejlighed Bello nr. 1 med 4 sovepladser (1. sal)

Lejligheden ligger på første sal og råder over fire sovepladser. Lejligheden indeholder opholdsstue med sofa og fjernsyn og har udgang til balkon, spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng samt balkon, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og karbad. Lejligheden har desuden udgang til stor terrasse med bord og stole med havudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map