Feriebolig i Terracina i Lazio

Terrazza Vittoria

 
Terrazza Vittoria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Vittoria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Terracina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du midt i byens nyere centrum med dets mange butikker og restauranter, mens det smukke gamle centrum ligger en kortere spadseretur herfra. Netop pga. lejlighedens strategiske placering midt i centrum og få skridt fra havet, kan man nemt bo i denne lejlighed uden bil.

Ankomst med tog eller bil

Terracinas togstation ligger ca. 1,5 km herfra og bringer dig til Rom på en times tid. Men ankommer man i bil, så er parkeringsmulighederne de offentlige (mod betaling) på gaden i kvarteret.

Læs mere om Terrazza Vittoria

Syd-vestvendt terrasse

Fra den nyrenoverede lejligheds terrasse er det muligt at nyde sit aftensmåltid og takket være en syd-vestvendt beliggenhed er der gode chancer for sol fra middag til aften. Lejlighedens centrale placering medfører dog også, at man ikke kan undgå at følge med i gadelivet og bilernes færden.

Toværelseslejlighed Vittoria med 2/4 sovepladser (3. sal med elevator og terrasse):
- Lejligheden består af opholdsstue med dobbeltsovesofa (til en voksen eller to børn) og køkkenhjørne med 4 gasblus og ovn, aircondition, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Fra såvel stue som soveværelset er der adgang til lejlighedens terrasse, hvor der også findes en vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Vittoria

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Vittoria som ligger i Lazio. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Vittoria. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

En helt igennem dejlig ferie

Vi var yderst tilfredse med lejligheden - der var alt. Centralt beliggende i Terracina, nemt at finde rundt i byen til fods. Værten Gianluca var meget venlig og vi fik mere hjælp og tips af ham end man kan forvente af en vært.
Terracina er en hyggelig by. Højdepunktet i ferien var en tur til De Pontinske Øer. Det var en heldagstur: 1 times sejlads med katameranfærge til den største ø Ponza. Ophold 1 times tid der, før vi kom på en 6 1/2 times lang guided tur med en udflugtsbåd, der sejlede rundt om Ponza og landsatte os på en af de andre øer. Under sejlturen blev der serveret spaghetti og vin og senere kaffe. Sidst på dagen sejltur hjem til Terracina.
Øen Ponza og sejladsen rundt om øerne var en enestående smuk naturoplevelse.
Som sædvanlig fik vi meget fin service af in-italia i forbindelse med bestilling af opholdet.

Læs mere

Tage og fruen fra Danmark boede på Terrazza Vittoria i Terracina fra d. 16. til d. 30. juni 2012.

Lejligheden var særdeles god. Den var meget veludstyret med fint køkken, herunder 4 gasblus, el-ovn og rigeligt med tallerkener og bestik, etc.
Dertil var den æstetisk indrettet. Balkonen er smal, men absolut velfungerende. Vi spiste alle hjemmemåltider der.
En lille spøjs ting er, at man deler balkon med ejeren, sådan at der kun er en lille havelåge imellem de to dele.
For os gav det absolut ingen problemer.

Parkering er lettere problematisk. I den tid vi lejede, kunne man nogenlunde let få plads mellem 13 og 17. Men det kan være en del generende at skulle planlægge udflugter herefter.

Værtsparret var særdeles venlige og hjælpsomme.
Konklusion: Stor tilfredshed.

Læs mere
 
search map