Feriebolig i Terracina i Lazio

Terrazza Vittoria

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her bor du midt i byens nyere centrum med dets mange butikker og restauranter, mens det smukke gamle centrum ligger en kortere spadseretur herfra. Netop pga. lejlighedens strategiske placering midt i centrum og få skridt fra havet, kan man nemt bo i denne lejlighed uden bil.

Ankomst med tog eller bil

Terracinas togstation ligger ca. 1,5 km herfra og bringer dig til Rom på en times tid. Men ankommer man i bil, så er parkeringsmulighederne de offentlige (mod betaling) på gaden i kvarteret.

Læs mere om Terrazza Vittoria

Syd-vestvendt terrasse

Fra den nyrenoverede lejligheds terrasse er det muligt at nyde sit aftensmåltid og takket være en syd-vestvendt beliggenhed er der gode chancer for sol fra middag til aften. Lejlighedens centrale placering medfører dog også, at man ikke kan undgå at følge med i gadelivet og bilernes færden.

Toværelseslejlighed Vittoria med 2/4 sovepladser (3. sal med elevator og terrasse):
- Lejligheden består af opholdsstue med dobbeltsovesofa (til en voksen eller to børn) og køkkenhjørne med 4 gasblus og ovn, aircondition, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Fra såvel stue som soveværelset er der adgang til lejlighedens terrasse, hvor der også findes en vaskemaskine.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Florenza Residence

Sperlonga, Lazio

Terrazza Trevi

Rom, Lazio

Villa Giove

Terracina, Lazio

Anbefalinger til dig

Populært i Lazio

search map