Hotel i Terracina i Lazio

Hotel Mare Azzurro

 
Hotel Mare Azzurro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Mare Azzurro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Terracina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tæt på strandpromenaden og kun 50 m fra stranden i Terracina ligger Hotel Mare Azzurro, et moderne hotel med både byliv og store naturoplevelser kun et stenkast væk. Terracinas livlige centrum ligger blot ca. 2 km herfra.

Moderne hotel

Hotellet er moderne, forholdsvist nyopført og er indrettet i klassisk stil med alt, hvad man har brug for til et behageligt ophold. Man kan vælge at benytte sig af solterrassen, haven, bar eller restaurant, hvis man trænger til en pause fra byen.

Læs mere om Hotel Mare Azzurro

Summende liv

Terracina er en badeby, der summer af liv om sommeren. Her er alt hvad du kan ønske dig af butikker, restauranter og caféer, og den 2 km lange strand indbyder til afslapning. Du behøver altså ikke bevæge dig langt i løbet af din ferie for at finde ingredienserne til en vellykket badeferie.

Værelserne

Hotellets værelser er alle pænt indrettede med dobbeltseng, toilet med brusekabine og bidet - nogle endog med balkon. Der er mulighed for en ekstra opredning. Værelserne har desuden minibar, selvstændigt aircondition-anlæg, TV og telefon.

Skjul teksten
 
 
search map