Hotel i Terracina i Lazio

Hotel Il Guscio

 
Hotel Il Guscio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Il Guscio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Terracina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er ca. 2½ km ind til Terracinas meget charmerende bycentrum med vaskeægte italiensk sommerstemning. Ud over den attraktive beliggenhed med kort afstand til stranden, så har hotellet værelser har aircondition og balkon - og den store swimmingpool er et godt alternativ til havet.

Sol- og strandferie

Hotellet ligger på en blind sidevej, så man nemt kan trække sig tilbage fra den livlige strandpromenade. Som gæst på hotellet kan man på stranden tilvælge parasol og liggestole til en fordelagtig pris (dette bestilles ikke hjemmefra). Hotellets fordele er helt klart swimmingpoolen, beliggenheden meget tæt på Terracinas sandstrand og gratis parkering - "bagsiden af medaljen" er, at dele af hotellet ikke er moderniseret.

Læs mere om Hotel Il Guscio

Blot 2½ km til centrum af Terracina

Turen ind til Terracina langs havet kan godt tages til fods, da der er strandpromenade hele vejen og udsigten over havet er dragende. Alternativt stiller hotellet cykler til leje (gratis) - da denne service er gratis, så ventes standarden ikke tårnhøj, og ej heller at cyklerne altid er til rådighed. Endelig kan man tage bilen, men i juli og august kan det være svært at finde p-plads i centrum.

Hotellets faciliteter

Af udendørs faciliteter finder man parkeringsplads på den anden side af vejen. Der er 25 pladser og som regel altid plads til alle, men de optages efter 'først-til-mølle'-princippet og er gratis. P-plads forudbestilles ikke. Derudover finder man solterrasser (med kunstgræs) og en stor swimmingpool med en børneafdeling, som blot er 90 cm dyb men ikke separat. Sol er der masser af, men man kan også søge ind under de karakterfulde pinjetræers skygge. Swimmingpoolen er lukket ca. 1½ time midt på dagen. Indvendig er der reception (med wifi - kun her), elevator og restaurant, hvor der både serveres morgenmad (buffet) og aftensmad. Når vejret tillader det, kan man spise ude. Aftensmad kan bestilles som halvpensionstillæg. Aftenmåltidet består af tre retter: man vælger mellem to forretter og to hovedretter - dertil dessert (ekskl. drikkevarer).

Værelserne på Hotel Il Guscio

Dobbeltværelse Standard med balkon

Hotellets 12 standardværelser har alle balkon. Værelserne har desuden aircondition, værdiboks, lcd sat-tv, nye madrasser og badeværelse med toilet og bruser. Værelserne er ikke moderniserede. Enkelte værelser ligger dør om dør med dør imellem. Ekstra opredning i disse værelser er ikke mulig.

Dobbeltværelse Superior med balkon

Hotellets 21 superiorværelser har alle balkon. Værelserne har desuden aircondition, værdiboks, lcd sat-tv, minibar, nye madrasser og badeværelse med toilet og bruser. Værelserne er ikke moderniserede. Enkelte værelser ligger dør om dør med dør imellem. Alle værelserne kan bestilles som tresengsværelser (7 af disse består endda af to separate værelser: et dobbeltværelse og et enkeltværelse). Fire af de syv tresengsværelser bestående af to rum kan også bestilles som firesengsværelser. Forskellen på standard og superior er minibaren på værelset og værelsesstørrelsen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Il Guscio

Læs personlige anmeldelser af Hotel Il Guscio som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Il Guscio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Charmerende "Italiensk"

Pænt og nydeligt hotel med velfungerende værelser (lidt slidte) og super skøn have og strand.
Vi havde et værelse med balkon ud til haven som var helt perfekt.
Morgenmad og aftensmad er ikke noget specielt men OK.
Ganske få på hotellet - og i byen generelt - taler engelsk/tysk, så det kan være lidt en udfordring at kommunikere. Men alle er søde og venlige så derfor ender det med at være en positiv oplevelse fremfor at være på et normalt "chartersted".
Vi tog afsted for at holde "italiensk" ferie og det gjorde vi. Så yderst tilfreds med det hele!

Læs mere
 
search map