Hotel i Terracina i Lazio

Hotel Al Canto delle Sirene

 
Hotel Al Canto delle Sirene er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Al Canto delle Sirene er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Terracina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kun 200 m fra stranden og tæt på lystbådehavnen i Terracina ligger ”Al Canto delle Sirene” – Havfruernes Sang - og lokker med sine lave, hyggelige bygninger og en stor og indbydende pool med solstole og parasoller, hvor man kan blive forfrisket på de varme dage.

Man kan også nyde livet i den store have, eller lade sig forkæle med en lækker frokost eller middag tilberedt med lokale råvarer i hotellets restaurant, hvis man ikke har lyst til at være en del af Terracinas myldrende liv, eller man kan tage på udflugter til de mange nærliggende seværdigheder og naturreservater. For bare at nævne nogle af de mest oplagte udflugtsmål er der først og fremmest øen Ponza hvortil der sejles hver dag i sommerperioden samt Napoli og Pompeji, som er et must, hvis man befinder sig i området.

Læs mere om Hotel Al Canto delle Sirene

Terracina er en livlig badeby, hvor der er rig mulighed for at tage del i bylivet om aftenen, når byens lange handelsgade laves om til gågade og sommergæster i alle aldre promenerer frem og tilbage eller nyder aftenen på en af de mange caféer eller restauranter.

Værelserne ligger fordelt i den store have og er alle rummelige (35 m2) og velindrettede. De har alle dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt privat møbleret balkon eller terrasse, hvor de lune aftener kan nydes. Værelserne har desuden aircondition/varmeanlæg, minibar, TV og kaffemaskine. Hotellet har privat parkering.

Skjul teksten
 
 
search map