Anmeldelser af Hotel Acquasanta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Acquasanta

Læs personlige anmeldelser af Hotel Acquasanta som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Acquasanta. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Peter og familie fra Rødovre boede på Hotel Acquasanta i Terracina fra d. 19. til d. 26. juli 2012.

En perle i Italien. Lejlighed med terrasse 30 meter fra middelhavet. En dejlig ro og et meget service betonet personale. Jeg tror ikke at i mine meget lange liv med at rejse at jeg har fået en bedre service.
Hotellet ligger så langt fra Terracina, som er en dejlig ferieby, så man bør leje en bil således man kan komme rundt i området.
Det eneste negative var morgen måltidet, som ikke kommer tæt på internationale standarter

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Hotel Summit

Gaeta, Lazio

Hotel Mare Azzurro

Terracina, Lazio

Anbefalinger til dig

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map