Anmeldelser af Hotel Acquasanta

 
Hotel Acquasanta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Acquasanta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Terracina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Acquasanta

Læs personlige anmeldelser af Hotel Acquasanta som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Acquasanta. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Peter og familie fra Rødovre boede på Hotel Acquasanta i Terracina fra d. 19. til d. 26. juli 2012.

En perle i Italien. Lejlighed med terrasse 30 meter fra middelhavet. En dejlig ro og et meget service betonet personale. Jeg tror ikke at i mine meget lange liv med at rejse at jeg har fået en bedre service.
Hotellet ligger så langt fra Terracina, som er en dejlig ferieby, så man bør leje en bil således man kan komme rundt i området.
Det eneste negative var morgen måltidet, som ikke kommer tæt på internationale standarter

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map