Hotel i Terracina i Lazio

Hotel Acquasanta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når de lange dovne dage i solen har varet længe nok, er der mange muligheder for andre oplevelser: Terracina er en rigtig badeby, der om sommeren summer af liv og aktivitet. Her er både mange butikker og restauranter at vælge imellem.

Natur og kultur tæt på

I området er der mange muligheder for både natur- og kulturoplevelser – blandt andet ligger naturreservatet Parco Nazionale del Circeo ikke langt væk og her er rig mulighed for naturoplevelser og vandreture. Fra Terracina kan man sejle direkte ud til småøerne ud for kysten Le Isole Pontine, hvor hovedøen Ponza er et oplagt mål for en dagsudflugt, særligt hvis man holder af snorkling ligesom øerne Ischia og Capri eller Napoli og Pompeji sagtens kan nås på en enkelt dag.

Læs mere om Hotel Acquasanta

Hotellets force er stranden

Ud over beliggenheden ved den private strand, som klart er hotellets største force, er der bar, restaurant, TV-stue, have med lidt legeredskaber til de allermindste samt privat parkering.

Shuttle til Terracina og cykeludlejning

Hotellet har en shuttlebus som kører til Terracinas centrum og tilbage igen flere gange om dagen, og der er også mulighed for at leje cykler, så man kan komme rundt på egen hånd uden at starte bilen og efterfølgende skulle kæmpe for at få en parkeringsplads.

Hotelværelserne

Hotellets værelser ligger alle i stueplan, fordelt på forskellige bygninger. Værelserne er enkelt indrettet med dobbeltseng, TV, minibar, sikkerhedsboks, aircondition og naturligvis badeværelse med brusekabine.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Hotel Summit

Gaeta, Lazio

Hotel Mare Azzurro

Terracina, Lazio

Anbefalinger til dig

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Florenza Residence

Sperlonga, Lazio

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map