Hotel i Terracina i Lazio

Hotel Acquasanta

 
Hotel Acquasanta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Acquasanta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Terracina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Når de lange dovne dage i solen har varet længe nok, er der mange muligheder for andre oplevelser: Terracina er en rigtig badeby, der om sommeren summer af liv og aktivitet. Her er både mange butikker og restauranter at vælge imellem.

Natur og kultur tæt på

I området er der mange muligheder for både natur- og kulturoplevelser – blandt andet ligger naturreservatet Parco Nazionale del Circeo ikke langt væk og her er rig mulighed for naturoplevelser og vandreture. Fra Terracina kan man sejle direkte ud til småøerne ud for kysten Le Isole Pontine, hvor hovedøen Ponza er et oplagt mål for en dagsudflugt, særligt hvis man holder af snorkling ligesom øerne Ischia og Capri eller Napoli og Pompeji sagtens kan nås på en enkelt dag.

Læs mere om Hotel Acquasanta

Hotellets force er stranden

Ud over beliggenheden ved den private strand, som klart er hotellets største force, er der bar, restaurant, TV-stue, have med lidt legeredskaber til de allermindste samt privat parkering.

Shuttle til Terracina og cykeludlejning

Hotellet har en shuttlebus som kører til Terracinas centrum og tilbage igen flere gange om dagen, og der er også mulighed for at leje cykler, så man kan komme rundt på egen hånd uden at starte bilen og efterfølgende skulle kæmpe for at få en parkeringsplads.

Hotelværelserne

Hotellets værelser ligger alle i stueplan, fordelt på forskellige bygninger. Værelserne er enkelt indrettet med dobbeltseng, TV, minibar, sikkerhedsboks, aircondition og naturligvis badeværelse med brusekabine.

Skjul teksten
 
 
search map