Anmeldelser af Grand Hotel Palace

 
Grand Hotel Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Terracina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Palace

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Palace som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Palace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Jørgen og hans rejsefælle fra Odense M boede på Grand Hotel Palace i Terracina fra d. 8. til d. 15. juli 2007.

Kort om vores 10 dage i henholdsvis Rom (3 dage) og Terracina (7 dage): Vores ophold i Rom var afgjort en god oplevelse! Rom er en charmerende og spændende by med masser af attraktioner koncentreret i et forholdsvis lille område af byen. Med Hotel Mozart som base har men det optimale udgangspunkt til disse attraktioner, idet hotellets beliggenhed må betegnes som ikke mindre end perfekt! Standarden på hotellet er ok - ikke prangende men pænt. Værelset vi boede i var lidt småt, og lugten i badeværelset var muggen, men det blev klart opvejet af hotellets beliggenhed!

Terracina og Hotel Grand Palace var en blandet fornøjelse! Beliggenheden af hotellet er fin og stranden er ligeledes god. Selve hotellet er et lidt kedeligt hotel, som ikke umiddelbart synes at leve op til 4 stjerner. Vores hotelværelse havde en ok størrelse og et udmærket badeværelse - udsigten fra den lille balkon var også fin. Hermed er det bedste også nævnt - morgenmaden, som var inkluderet i prisen var fornærmende ringe; udvalget meget sparsomt, man kunne f.eks ikke få almindelig juice, og man havde i hvert fald ikke følelsen af, at der blev kræset for gæsterne. Man blev opkrævet 150 kr. for at leje strandsenge og parasol pr. dag hvilket forekommer at være en uhyrlig pris, og tagetagen som ifølge beskrivelsen på hjemmesiden skulle byde på både bar og swimmingpool var totalt lukket ned! Receptionen var hjælpsom, men havde nær kostet os turen hjem, da vi fik forkerte oplysninger om transportforhold og dermed blev vores afslutning på opholdet en rigtig dårlig oplevelse! Helt generelt synes vi Italien er alt for dyrt, og det som ellers er vores favoritland vil stå langt nede på listen over kommende feriemål!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Mogens og hustru fra Skodsborg boede på Grand Hotel Palace i Terracina fra d. 1. til d. 13. september 2006.

Vi havde en absolut god ferie og var mere end tilfredse med vores hotel, Grand Palace. Det levede fuldt ud op til det forventede. Meget venlige og hjælpsomme ansatte i bl.a. receptionsområdet. Intet at klage over....absolut intet.

Rengøringen var perfekt og blev altid ordnet tidlig på formiddagen. Det kan anbefales at tilkøbe et værelse med udsigt mod havet. En fantastisk oplevelse, at ligge i sin seng og vågne op med havudsigt. Hotellet er ikke af nyere dato, men pænt og ordentligt...Bærer selvføgelig præg af lidt slitage hist og her, men absolut intet problem.

En befrielse at være i et område i den pågældende periode, der absolut ikke var overrendt af halvfulde nordeuropæiske turister. Vi følte os som "enlige svaler" blandt venlige og imødekomne lokale indbyggere samt ikke mindst italienske turister fra det øvrige italien.

Byen gennemskæres af en større forretningsgade med mange spændende indkøbsmuligheder, herunder et stort antal tøjbutikker (m/mærkevarer), optikkerforretninger (mærkevarebriller er megeet billige hvilket også gælder linserne til samme) og massere af andre typer forretninger. Købte bl.a. et par ganske smarte Georgio Armani briller (ny model) med linser for ca. kr. 1.550,00.

Bevæger man sig op i den historiske bydel - der går stejlt op ad en vej væk fra hovedgaden (500 m opad/stigning på 15%) - befinder man sig i et helt andet miljø og i en hel anden verden hvor alt ånder fred, ro og idyl og hvor man skruer tiden flere årtier tilbage...italien opleves 100%. På toppen finder man bl.a. et ualmindelig smukt torv prydet af en fantastisk smuk katedral. Bevæger man sig videre ned igennem de små, smalle og snoede gader (husk endelig også sidegaderne) får man virkelig en på "opleve-ren"..hyggelige restauranter, cafér, små specialforretninger og mange andre spændende miljøer...vasketøjet hænger på vanlig italiensk stil på et snorretræk mellem bygningerne.

Der er dømt 100% italiensk charme.

For at komme til Terracina valgte vi toget om eftermiddagen fra Rom. Der er to direkte afgange fra Rom til Terracina om eftermiddagen (i øvrigt de to eneste afgange), første afgang kl. 15,00. En smuk tur af ca. 1½ times varighed. Vinmarker, bjerge pryder blandt andet turen. Terracina er endestationen. Den lokale bus holder og venter uden for statio-nen. Billetten til bussen skal købes i det nærligende Tabacci. Bed chaufføren give besked når i er ved Hotel Grand Palace.

Tilbageturen til Rom fandt sted med morgentoget kl. 07,32...fra Stazione Terracina. Få receptionen til at bestille en taxa dagen før. Pris 10 Euro - måske lidt dyrt, men der er ingen busser, der stopper ved hotellet på dette tidspunkt. Der er ca. 3-4 km til stationen fra hotellet - så en gå-tur med kuffert er kun for de rigtig friske.

Snup 2-3 dage som afslutning i Rom inden hjemturen. Kan virkelig anbefales når nu flyvetu-ren til København alligevel går via Rom. Lad være med at spille tid på at tage til Rom midt på ugen for blot at skulle tage tilbage til Terracina igen.

Restauranterne i Terracina er generelt billige:

Antipasto ca. 6 euro

Hovedret ligger fra 8-15 Euro på en almindelig pæn og italienskpræget restaurant.

En flaske af husets vin (absolut drikkevenlig)lå i niveauet 9-10 Euro.

Vil ikke fremhæve nogle restauranter frem for andre...drag jeres egne konklusioner. I bliver ikke skuffet noget steds.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Susanne og mand fra Næstved boede på Grand Hotel Palace i Terracina fra d. 5. til d. 18. juli 2006.

Vores tur til Terracina gik fint, det er en fin by uden for mange turister og et godt almindeligt italiensk byliv - præget af, at der er et universitet i byen med deraf følgende unge mennesker og den atmosfære dette giver.

Positive ting at fremhæve:
Det er et godt hotel med god beliggenhed (lidt udenfor de andre hoteller).
Den gode mad og den gode betjening i restauranten.
Den meget hjælpsomme reception (vi fik en nat brug for lægehjælp).
Den hyggelige imødekommende vært.
Velfungerende aircondition - alt i alt et fint værelse.

Negative ting at fremhæve:
Trafikstøj - vi havde betalt for havudsigt, hvilket gav os værelse mod en trafikkeret gade (burde have været oplyst hjemmefra).
Tagterassen på hotellet var ikke i brug, så alle måltider blev indtaget i spisesalen (der bør gøres opmærksom på dette).
Den sjældne skiftning af sengetøj (vi havde 13 overnatninger og fik kun skiftet én gang).
En lidt mangelfuld rengøring - med manglende opfyldning af sæbe m.m.
En meget fåmælt, meget synlig, negativ - grænsende til det sure (udseende) værtinde.
Alt i alt vil jeg sige, at vi har haft en rigtig god tur. Vores køb af rejse og betjening hos jer har vi været meget tilfredse med, og vil gerne anbefale både jer og stedet til andre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map