Hotel i Terracina i Lazio

Grand Hotel Palace

 
Grand Hotel Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Terracina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Grand Hotel Palace ligger lige ved vandet og stranden i Terracinas nyeste del, under Jupiters tempel og klippen. Hotellets placering er optimal for både nydelse af strandlivet om dagen og for det antikke centrum om aftenen. Knap et kvarters gang fra hotellet ligger havnen, hvorfra færgerne sejler til Ponza og Ventotene.

Det 4-stjernede hotel bestyres af selve ejerfamilien. Der er tale om en bygning på 3 etager og tagterrasse med vandmassage og - om sommeren - restaurant. På hotellet findes desuden stor hall, restaurant med internationalt køkken, kongresfaciliteter, piano bar og garage (mod betaling). Gæsterne har desuden fri adgang til hotellets private sandstrand, som ligger lige på den anden side af havnepromenaden.

Læs mere om Grand Hotel Palace

Stedets 72 værelser ligger fra 1. til 3. sal. og der haves både værelse med havudsigt og med udsigt over Jupiters tempel. Alle værelserne er funktionelt møblerede og råder over fjernsyn, telefon, minibar, aircondition og safety-boks samt badeværelse med toilet og bruser eller karbad.

Skjul teksten
 
 
search map