Anmeldelser af Grand Hotel L'Approdo

 
Grand Hotel L'Approdo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel L'Approdo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Terracina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Grand Hotel L'Approdo

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel L'Approdo som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel L'Approdo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Henning og rejsefælle fra København K boede på Hotel Regno i Rom fra d. 23. til d. 25. juli 2012, på Grand Hotel L'Approdo i Terracina fra d. 25. til d. 31. juli 2012 og på Hotel Onda Verde i Praiano fra d. 31. juli til d. 5. august 2012.

Dejlig badeby hvor især den gamle by er attraktiv og opholdet værd. Udmærket hotel (L'Approdo) med okay receptionservice. Restaurantservicen var dog mindre god. Udmærket værelse med skøn udsigt.

Vi havde alt i alt en dejlig ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map