Hotel i Terracina i Lazio

B&B Vicolo Vecchio

 
B&B Vicolo Vecchio er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B Vicolo Vecchio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Terracina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vicolo Vecchio betyder gammel gyde og beskriver rigtig godt denne charmerende Bed and Breakfast's beliggenhed midt i Terracinas historiske centrum. Omgivelserne er middelalderlige, stemningsfulde og blot et stenkast fra den smukke og maleriske domkirkeplads, hvor der er snesevis af restauranter og et flot vue over byen.

Det første, man møder ved ankomst, er den flotte portåbning ind til receptionen. Går man videre op til første sal, er der morgenmadssal, hvor dagens første måltid serveres.

Læs mere om B&B Vicolo Vecchio

Her hos Carla og Christiana finder du - ud over gæstfrihed og smagfuld indretning - syv fine værelser med forskellige særpræg. Terracotta'en, parketgulvene, freskomalerierne og stenmurene afslører, at vi er Terracinas gamle bydel - blot fem minutters gang fra stationen.

Værelserne ligger på 1. og 2. sal. To af værelserne har plads til en ekstra opredning og ét værelse to ekstra opredninger. Alle værelser har privat bad med bruser og toilet. Der er aircondition og tv (med italienske kanaler) på værelserne og elevator i bygningen.

Skjul teksten
 
 
search map