Hotel i Terracina i Lazio

Albergo Mediterraneo

 
Albergo Mediterraneo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo Mediterraneo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Terracina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En dag ved stranden, en dag ved poolen

Albergo Mediterraneo er et godt hotel, som er højt værdsat af sine gæster, ikke mindst på grund af sin skønne beliggenhed tæt på havet. Desuden kører du ind til byens livlige og historiske centrum på kun 10 min., og synes du om at gå, har du også den mulighed: Det tager ca. 20-30 at nå byens centrum til fods. Fra Terracina kan du nemt komme til kystens mange seværdigheder som Sorrento og Capri, Pompeji eller storbyer som Napoli og Rom. Hyggelige dage på stranden kan let kombineres med herlige stunder ved poolen. På hotellet findes nemlig en velpasset have, hvor du finder et poolområde med liggestole og parasoller, samt en skøn, udendørs pool. Ønsker du yderligere luksus, kan du altid besøge wellness-afdelingen, hvor du kan bestille forskellige behandlinger, m.m.

Slap af med god mad og drikke

Beliggenheden er som skrevet virkelig god, og du kan hurtigt komme frem og tilbage til Terracinas store udvalg af restauranter og barer. Men du behøver ikke at bevæge dig langt for at nyde en god cocktail eller veltilberedt mad. På Albergo Mediterraneo findes der både barer og restauranter, som serverer traditionelle retter, specielt fra regionen Lazio.

Læs mere om Albergo Mediterraneo

Bo i komfortable værelser

Der er i alt 75 værelser, som er udstyret med satellit-tv, aircondition, pengeboks, minibar og hårtørrer. Balkon eller terrasse. Parkering findes, og du har fri Wi-Fi i lobbyen.

Værelserne på Albergo Mediterraneo

Dobbeltværelse med balkon/terrasse

Dobbeltværelse til 2-3 personer inkl. morgenmad. Balkon/terrasse.

Skjul teksten
 
 
search map