Hotel i Tarquinia i Lazio

Tarchon B&B

 
Tarchon B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tarchon B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tarquinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Badeferie med kulturelle udflugter

Der er mange grunde til at vælge Tarquinia som dit næste feriemål, især den storslåede panoramaudsigt, kun 8 km fra stranden, det nærliggende historiske centrum med de majestætiske tårne, og, hvis du kan lide historiske steder med noget at fortælle, de mange historiske grave på den etruskiske begravelsesplads, der gør det nemt at kombinere kulturel udforskning med en badeferie. Når du så kommer tilbage til Tarchon B & B, kan du slappe af med en drink på havens terrasse.

En velkomst med passion!

Hvis du kan lide en varm velkomst og en åben gæstfrihed, er du kommet til det rette sted. Du får her fornemmelsen af at være velkommen hos værterne som en familieven og ikke som en fremmed gæst. Massimo og hans familie ser frem til at møde hver enkelte gæst af huset i Tarquinia, som ligger blot få skridt fra det historiske centrum. Nyd en afslappende kop kaffe eller te på terrassen eller indenfor i det lille, ydmyge hus.

Ikke bare endnu en Bed & Breakfast

Du bør nyde et ophold på Tarchon B & B, primært på grund af den optimale beliggenhed og rolige omgivelser, men også for at opleve den ægte italienske, passionerede gæstfrihed. Værtsfamilien er dedikeret til sine gæster og hjælper bl.a. med at planlægge udflugter. Massimo og hans familie har kun ét ønske: at tilbyde dig den bedste service muligt for at sikre en afslappende ferie med interessante oplevelser. Kun 100 meter fra huset er der en privat pool omgivet af liggestole og solbadningsområder (ingen foto). Derudover kan du også låne en cykel på Tarchon B & B for at nå byens centrum, eller du kan anmode om privat transport. Efter en lang dag kan du slappe af i dit komfortable værelse, som er udstyret med en gratis minibar og internet (leveres af en tablet på dit værelse). Om morgenen efter morgenmaden, der kan justeres og varieres efter dine ønsker og behov, kan du tage på afslappende vandreture i omgivelserne og i den historiske by.

En helt igennem charmerende feriedestination

Tarcon B & B ligger kun få skridt fra det historiske centrum, men afstanden er stor nok til ikke at falde i en turistfælde. Byen Tarquinia har været en UNESCO-kulturarv siden 2004 på grund af dens nekropolis og besøges hvert år af turister for sin historiske skønhed. Den lille by i Lazio-regionen er placeret på en klippefyldt bakke over det kystnære Maremma Laziale og fem kilometer fra havet. Oplev det spændende landskab i Tarquinia, og bliv grebet af det historiske centrum med de etruskisk arkæologiske steder og de berømte tårne samt den smukke strand Lido di Tarquinia. Oplev saltengene fra forhistoriske tider, som i dag tilhører det videnskabelige forskningscenter.

Udforsk dine omgivelser

Ligegyldigt om du leder efter at koble af, en strandferie, kultur eller aktivitetsferie (vandsport og cykelture), byder Tarquinia på en masse interessante muligheder for alle aldre og typer.
Et besøg i byen Tuscania (ca. 26 km), havnebyen Civitavecchia (ca. 23 km) og også til Rom (ca. 100 km) er en attraktion let at nå på en dag.

Pak din kuffert, og tilbring en historisk ferie på Tarchon B & B. Beliggenheden byder på en afslappende, men samtidig spændende ferie, hvor du kan gå på fascinerende opdagelser. Lej en bil, og lad fantasien sætte dine grænser i denne kulturelt rige region.

 
 

Gæstebedømmelser af Tarchon B&B

Læs personlige anmeldelser af Tarchon B&B som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Tarchon B&B. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Tarchon B&B

Læs mere
 
search map