Hotel i Tarquinia i Lazio

Gran Bed and Breakfast Duomo

 
Gran Bed and Breakfast Duomo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Gran Bed and Breakfast Duomo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tarquinia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i etruskerbyen Tarquinia har Gran B&B Duomo været så priviligeret at få tildelt domkirkepladsen som beliggenhed. Som nærmeste nabo har den historiske omgivelser og den flotte domkirke. Den centrale placering og de elegante værelser gør stedet meget interessant.

Gran B&B Duomo har indgang fra domkirkepladsen Piazza del Duomo, hvor man finder lidt liv, en bar med udendørs servering og naturligvis selve domkirken. B&B ligger på 1. sal i en historisk bygning fra 1700-tallet (ergo: ingen elevator), og når man kommer ind i bygningen, imponener de hvælvede lofter og de kæmpe trapper.

Læs mere om Gran Bed and Breakfast Duomo

Af fællesarealer har denne lille B&B en lille lukket gårdhave med bord og stole samt en lille hyggelig morgenmadssal med selvbetjening - dvs. køleskabet er fyldt op med juice og mejeriprodukter, og ejeren kommer forbi hver morgen med croissanter eller frisk frugt, alt efter gæsternes ønsker.

De tre værelser er meget elegante og vender enten ind mod den interne gårdhave eller ud mod en lille gyde, hvilket betyder fred og ro, men også at man ikke har udsigt til domkirkepladsen. Værelserne emmer af kvalitet og god smag og har alle himmelseng, wi-fi internetopkobling, aircondition, fladskærm med satellit-tv og dvd-afspiller samt badeværelse med toilet, bruser og mosaikker. I et af værelserne er der mulighed for en ekstra opredning.

Skjul teksten
 
 
search map