Feriebolig i Sperlonga i Lazio

Hotel Residence Costa Kair ed Din

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Øst for den charmerende lille by Sperlonga ligger et feriested med lange navn Hotel Residence Costa Kair ed Din. Et klassisk resort med den service, du behøver, når du skal holde en behagelig ferie. Her er en hoteldel og lejligheder, som er fordelt på forskellige huse i et hyggeligt område. Landskabet er flot og kuperet, sådan som det ofte er i Lazio.


Slap af ved poolen


Langs denne herlige og spændende kyst findes der mange hyggelige udflugtsmål som kan forgylde dine feriedage, men ind imellem kan det være dejligt bare at slappe af og veksle mellem seværdigheder og dasen ved poolen. På Hotel Residence Costa Kair ed Din har du adgang til en solterrasse med solstole og parasoller, ligesom du kan hoppe i den udendørs pool, som også har en børneafdeling. Således kan både store og små køle sig på de varme dage. Her er også en tennisbane, du kan leje, og en legeplads til de yngste gæster.

Nyd et ægte strandliv


Poolen kan være en af de vigtigste faktorer, når du skal vælge ferie. En herlig sandstrand er dog også vigtig, og i Sperlonga kan du virkelig komme til at mærke sand mellem tæerne. Der er to strande at vælge imellem lige ved byen, hvor den ene ligger inde i bugten nedenfor byens centrum, og den anden ligger lidt nord for byen. En aftentur langs med stranden i solnedgangen og en middag i Sperlongas pittoreske centrum efterfølgende er en skøn oplevelse.

 

Læs mere om Hotel Residence Costa Kair ed Din

Det meste du har brug for


Du bor lige i udkanten af Sperlonga, og du har ca. lige langt til stranden og centrum, 1,5 km. For dig, som ikke har lyst til at gå, kan du tage en shuttle fra hotellet både stranden og det pittoreske centrum.Så langt behøver du dog ikke at tage for at købe forfriskninger, for inde på hotellets område kan du, afhængigt af sæson, benytte dig af en bar, hvor du kan købe noget godt at drikke mens du nyder udsigten fra terrassen. Her finder du også et minimarked, hvor du kan købe det nødvendigste, hvilket er ekstra praktisk for dig, som vælger at bo i lejlighed. Husk at minimarked, bar, pool, miniklub og shuttle er tilgængelige i højsæsonen. En anden god bekvemmelighed er, at der er vaskemuligheder på området. Angivet pris for strandservice er kun cirka-priser.


Vælg mellem værelse og lejlighed


Her er i alt 12 værelser og 68 lejligheder. Standarden er enkel, men komfortabel. Værelserne ligger i en afdeling, og lejlighederne ligger i flere rækkehuslignende bygninger i to etager, som er spredt rundt på området. Wi-Fi findes, men vi vil informere dig om, at signalet kan være svagt inde i lejlighederne. Parkering er inkluderet.Lejlighederne - har tekøkken, tv, pengeboks, balkon eller veranda. Studiolejlighederne har udsigt mod bjergene og øvrige lejlighedstyper har havudsigt. Værelserne - har tv, aircondition, minibar, balkon eller terrasse med havudsigt. Continental breakfast er inkluderet i prisen på værelserne, men ikke i lejlighederne.


Læs om lejlighederne på Hotel Residence Costa Kair ed Din

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Residence Costa Kair ed Din

Læs personlige anmeldelser af Hotel Residence Costa Kair ed Din som ligger i Lazio. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Residence Costa Kair ed Din. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Hotel Residence Costa Kair ed Din

Rigtig dejlig feriehus/bolig med smuk udsigt

Vi havde den store glæde at bo en uge i en feriebolig (1. sal) med fuld terrasse rundt om hele boligen. Fra terrassen og boligen er fuld udsigt over poolområdet ca. 200 m væk samt Det Tyrrhenske Hav. Huset er riggeligt stor til 2 voksne og 2 store børn. Til trods for at boligen ikke har aircondition er det muligt at holde temperaturen nede via luftspjælde i alle terrassedørerne. Pool og hotelområdet er meget rent og velholdt. Personalet er meget flinke og hjælpsomme, og til trods for at kun en enkelt taler engelsk går det fint alligevel. Hvis du er til ferie med fred og ro og alt andet end masse turisme, så er dette hotel det rigtig valg.

Læs mere

En rigtig dejlig ferieejensom

Kun kort afstand fra byen, højt beliggenhed med smuk udsigt over havet.
Rent og pænt og velplejet. Perfekte altaner hvor man kunne se milevidt. God service.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Residence Costa Kair ed Din

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Residence Costa Kair ed Din

Læs mere

Dejlig lejlighed med skøn udsigt

Stille hotel, god bar , godt mini marked, livlig miniklub og dejlig pool. for at få flere stjerner skulle der have været mere liv, mere personlig betjening, god stemning og mere åbent i restaurant m.m.

Læs mere

Tommy og rejsefæller fra Gørding boede på Residence Costa di Kair ed Din i Sperlonga fra d. 4. til d. 11. september 2010.

Vi havde en rigtig god ferie i Sperlonga selv om vejret svigtede lidt de sidste dage hvor vi oplevede et par dage med regn og torden. Vi havde på forhånd bestilt 2 specifikke boliger, og det fungerede godt - Vi fik de ønskede boliger.

Rengøringen kunne have været bedre, men vi købte selv rengøringsmiddel og gav så boligerne en overhaling som det første inden ferien rigtig gik i gang. Personalet var flinke og imødekommende.

En rigtig hyggelig by med gode indkøbsmuligheder, restauranter, strand og god atmosfære. Byens beliggenhed er rigtig god for udflugter til Rom, Pompei og Vesuv.

Vi kunne godt finde på at komme igen.

Læs mere
 
search map