Feriebolig i Sperlonga i Lazio

Hotel Residence Costa Kair ed Din

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Øst for den charmerende lille by Sperlonga ligger et feriested med lange navn Hotel Residence Costa Kair ed Din. Et klassisk resort med den service, du behøver, når du skal holde en behagelig ferie. Her er en hoteldel og lejligheder, som er fordelt på forskellige huse i et hyggeligt område. Landskabet er flot og kuperet, sådan som det ofte er i Lazio.


Slap af ved poolen


Langs denne herlige og spændende kyst findes der mange hyggelige udflugtsmål som kan forgylde dine feriedage, men ind imellem kan det være dejligt bare at slappe af og veksle mellem seværdigheder og dasen ved poolen. På Hotel Residence Costa Kair ed Din har du adgang til en solterrasse med solstole og parasoller, ligesom du kan hoppe i den udendørs pool, som også har en børneafdeling. Således kan både store og små køle sig på de varme dage. Her er også en tennisbane, du kan leje, og en legeplads til de yngste gæster.

Nyd et ægte strandliv


Poolen kan være en af de vigtigste faktorer, når du skal vælge ferie. En herlig sandstrand er dog også vigtig, og i Sperlonga kan du virkelig komme til at mærke sand mellem tæerne. Der er to strande at vælge imellem lige ved byen, hvor den ene ligger inde i bugten nedenfor byens centrum, og den anden ligger lidt nord for byen. En aftentur langs med stranden i solnedgangen og en middag i Sperlongas pittoreske centrum efterfølgende er en skøn oplevelse.

 

Læs mere om Hotel Residence Costa Kair ed Din

Det meste du har brug for


Du bor lige i udkanten af Sperlonga, og du har ca. lige langt til stranden og centrum, 1,5 km. For dig, som ikke har lyst til at gå, kan du tage en shuttle fra hotellet både stranden og det pittoreske centrum.Så langt behøver du dog ikke at tage for at købe forfriskninger, for inde på hotellets område kan du, afhængigt af sæson, benytte dig af en bar, hvor du kan købe noget godt at drikke mens du nyder udsigten fra terrassen. Her finder du også et minimarked, hvor du kan købe det nødvendigste, hvilket er ekstra praktisk for dig, som vælger at bo i lejlighed. Husk at minimarked, bar, pool, miniklub og shuttle er tilgængelige i højsæsonen. En anden god bekvemmelighed er, at der er vaskemuligheder på området. Angivet pris for strandservice er kun cirka-priser.


Vælg mellem værelse og lejlighed


Her er i alt 12 værelser og 68 lejligheder. Standarden er enkel, men komfortabel. Værelserne ligger i en afdeling, og lejlighederne ligger i flere rækkehuslignende bygninger i to etager, som er spredt rundt på området. Wi-Fi findes, men vi vil informere dig om, at signalet kan være svagt inde i lejlighederne. Parkering er inkluderet.Lejlighederne - har tekøkken, tv, pengeboks, balkon eller veranda. Studiolejlighederne har udsigt mod bjergene og øvrige lejlighedstyper har havudsigt. Værelserne - har tv, aircondition, minibar, balkon eller terrasse med havudsigt. Continental breakfast er inkluderet i prisen på værelserne, men ikke i lejlighederne.


Læs om lejlighederne på Hotel Residence Costa Kair ed Din

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map