Hotel i Sperlonga i Lazio

Hotel Marconi

Hotel Marconi ligger midt i billedet med grønne skodder og orange markiser Hotel Marconi ligger lige midt i billedet med grønne skodder og orange markiser Indgangsparti med siddepladser Reception Morgenmadssal Morgenmadsbuffet
 
Hotel Marconi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Marconi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sperlonga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du vil tabe dit feriehjerte til Sperlonga, som In-Italia mener, hører til Italiens allersmukkeste middelalderbyer. På Hotel Marconi vil du hverken opleve bøvl ude eller inde, for værelserne har nemlig aircondition og strandservice er inkluderet i prisen.

Historisk smørhul

Sperlongas gamle bydel ligger oppe på en fremskudt klippeknold. Hotel Marconi har den dobbelte fordel, at det ligger på grænsen til den gamle bydel men nede i strandniveau. Og har derfor lettere adgang til både strandpromenaden og havet. Man kan tilmed ankomme helt hen til hotellet i bil for at læsse af - for derefter at betale sig fra en fordelagtig parkeringstilladelse, der giver adgang til byens offentlige parkering.

Læs mere om Hotel Marconi

Sand, sand, sand ... hav, hav, hav

Fra Hotel Marconi er der ca. blot 50 m ned til stranden. Som gæst på hotellet har man adgang til den private strand, og parasol og liggestole er tilmed inkluderet i prisen i perioden fra juni til september (afhængig af vejret).

Hotel de charme

Dette lille, charmerende hotel er familiedrevet af ejerne selv. Indvendig finder man reception og morgenmadssal, hvor morgenmaden serveres som buffet. Endvidere er der wi-fi (gratis), men kun i fællesområderne. Af fællesområder, der indbyder til at dase, er der den overdækkede terrasse ved indgangen og så den private strand. Der er ikke elevator på hotellet.

Hotellets 14 værelser ligger på enten 1. eller 2. sal og vender alle ud mod torvepladsen og havet. Ingen af værelserne har panoramisk havudsigt, men mange af dem har lidt havudsigt. Samtlige værelser har balkon af varierende størrelse: de fleste har en almindelig (umøbleret) balkon, man kan stå på, mens enkelte balkoner nærmest er terrasser. De øverste værelser er kvistværelser og har lidt skråvægge. Alle værelser har aircondition (ca. fra 23/6 til 2/9), lille køleskab, værdiboks, lcd-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Marconi

Læs personlige anmeldelser af Hotel Marconi som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Marconi. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Marconi

Perfekt beliggenhed

Dejligt hotel i en meget flot by med god rækkevidde af det bedste Italien har at tilbyde.

Læs mere

Fantastisk beliggenhed.

Vi boede i det bedste beliggende værelse med balkon og panorama udsigt. Det findes ikke bedre
Fint lille værelse. Med dejligt badeværelse
Feeeedt sted.
Vildt søde personaler. Den gamle ejer ret emsig med "ingen sandwich / pizza" på værelset. Det skal pilles af ham. Det er uværdigt.
Italiensk landkøkken med meget og anderledes fisk. En god og udfordrende oplevelse.

Læs mere

Hyggeligt badehotel

Vi boede en uge på Hotel Marconi, som ligger meget centralt i Sperlonga og med meget kort afstand til havet. Små værelser, men rent og pænt. Fantastisk udsigt

Læs mere

Autentisk italiensk smørhul

Hyggeligt lille hotel med perfekt beliggenhed, hvis man både ønsker havudsigt, god badestrand og autentisk middelalder by med små restauranter, cafeer og butikker med lokale, italienske produkter.
Venligt italiensk talende personale. Meget rent og pænt over det hele. Lille, men hyggeligt dobbeltværelse med balkon med havkik.

Læs mere
 
search map