Hotel i Sperlonga i Lazio

Hotel Marconi

Hotel Marconi ligger midt i billedet med grønne skodder og orange markiser Hotel Marconi ligger lige midt i billedet med grønne skodder og orange markiser Indgangsparti med siddepladser Reception Morgenmadssal Morgenmadsbuffet
 
Hotel Marconi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Marconi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sperlonga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du vil tabe dit feriehjerte til Sperlonga, som In-Italia mener, hører til Italiens allersmukkeste middelalderbyer. På Hotel Marconi vil du hverken opleve bøvl ude eller inde, for værelserne har nemlig aircondition og strandservice er inkluderet i prisen.

Historisk smørhul

Sperlongas gamle bydel ligger oppe på en fremskudt klippeknold. Hotel Marconi har den dobbelte fordel, at det ligger på grænsen til den gamle bydel men nede i strandniveau. Og har derfor lettere adgang til både strandpromenaden og havet. Man kan tilmed ankomme helt hen til hotellet i bil for at læsse af - for derefter at betale sig fra en fordelagtig parkeringstilladelse, der giver adgang til byens offentlige parkering.

Læs mere om Hotel Marconi

Sand, sand, sand ... hav, hav, hav

Fra Hotel Marconi er der ca. blot 50 m ned til stranden. Som gæst på hotellet har man adgang til den private strand, og parasol og liggestole er tilmed inkluderet i prisen i perioden fra juni til september (afhængig af vejret).

Hotel de charme

Dette lille, charmerende hotel er familiedrevet af ejerne selv. Indvendig finder man reception og morgenmadssal, hvor morgenmaden serveres som buffet. Endvidere er der wi-fi (gratis), men kun i fællesområderne. Af fællesområder, der indbyder til at dase, er der den overdækkede terrasse ved indgangen og så den private strand. Der er ikke elevator på hotellet.

Hotellets 14 værelser ligger på enten 1. eller 2. sal og vender alle ud mod torvepladsen og havet. Ingen af værelserne har panoramisk havudsigt, men mange af dem har lidt havudsigt. Samtlige værelser har balkon af varierende størrelse: de fleste har en almindelig (umøbleret) balkon, man kan stå på, mens enkelte balkoner nærmest er terrasser. De øverste værelser er kvistværelser og har lidt skråvægge. Alle værelser har aircondition (ca. fra 23/6 til 2/9), lille køleskab, værdiboks, lcd-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Elaia Garden Hotel

Sperlonga, Lazio

Hotel Summit

Gaeta, Lazio

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map