Hotel i Sperlonga i Lazio

Hotel Grazia

 
Hotel Grazia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Grazia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sperlonga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Grazia ligger kun ca. 50 m fra Sperlongas gyldne sandstrande og ca. 300 m fra den eksotiske middelalderbykerne, som ligger malerisk på et klippefremspring. Beliggenheden på en stille sidevej til strandvejen er ideel, da hotellet her ligger centralt, men roligt.

På hotellet, som er opkaldt efter den imødekommende vært Alfredos farmor Grazia, hersker en venlig og varm gæstfrihed. Hotellet har desuden egen gratis parkeringsplads til hotellets gæster.

Læs mere om Hotel Grazia

Sandstrand: Der er som sagt blot 50 m ned til de flotte brede sandstrande. Hotellet har egen privat strand med parasol og liggestole i juli og august (tilvælger man halvpension er dette inkluderet i prisen), og hvis man ønsker at benytte de mere ukonventionelle offentlige strande, skal man blot gå yderligere 50 m langs stranden.

Restaurant: Hotellet har egen restaurant med åbent køkken, så man kan verificere ægtheden af de fremtryllede retter. Køkkenet opererer med faste italienske menuer og da her er køkken, er der naturligvis mulighed for at vælge halvpension. Man kan også blot tilkøbe et enkelt måltid på stedet, det være sig frokost eller aftensmad.

Værelse med balkon: Hotellets værelser er enkle og pæne med begrænset plads. De er fordelt på 1., 2. og 3. sal (med elevator), og har alle balkon, tv (nogle med satellit-kanaler), aircondition, minibar, værdiboks samt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Trods den korte afstand til stranden har værelserne ikke havudsigt, på nær værelserne på 3. sal. Flere værelser har adgang til hinanden via balkonen, hvorfor de er egnede til familier. Der findes Standard-værelser til to og tre personer, og to Superior-værelser som kan rumme op til fire personer.

Skjul teksten
 
 
search map