Anmeldelser af Hotel Ganimede

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Ganimede

Læs personlige anmeldelser af Hotel Ganimede som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Ganimede. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

God beliggenhed og god mad!

Hotellet havde meget god mad om aftenen, da vi var der, morgenmaden var godkendt. Værelset var ikke så stor, men funktionelt. God rengøring og en dejlig strand som hotellet havde, og som var inkluderet i værelsesprisen.

Hotel Ganimede
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Ganimede
Classic værelse (inklusiv morgenmad)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Anbefalinger til dig

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Populært i Lazio

search map