Hotel i Sperlonga i Lazio

Hotel Ganimede

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Slap af med skønne dage i solen

Hotel Ganimede er et behageligt og moderne hotel, som er bygget i Middelhavsstil med hvid facade og bløde buer. Udover at du bor tæt på stranden, har du en herlig, udendørs pool, hvor du kan køle dig ned på de varme sommerdage. Trapper leder dig fra poolen op til en solterrasse, hvor der står dejlige liggestole. Til trods for, at du bor så tæt på stranden, tilbyder hotellet gratis shuttle frem og tilbage, på faste tidspunkter. Du har også gratis strandservice og Wi-Fi, undtagen i højsæsonen, hvor du kan tilkøbe denne service på stedet, hvis du ønsker det.

Nyd den historiske stemning

Du bor i Sperlongas mere moderne del, og det tager kun 20 minutter (1,4 km.) at gå ind til byens gamle centrum, hvor den historiske atmosfære er mærkbar. Synes du, at dette er for langt, kan du altid benytte dig af hotellets shuttleservice uden ekstra omkostninger, eller låne cykler, som er til afbenyttelse efter tilgængelighed. Både i Sperlongas nye og gamle del findes der hyggelige restauranter og caféer, men der er også restaurant på Hotel Ganimede, hvilket er meget bekvemt, hvis du en aften ikke føler for at tage ud igen efter en begivenhedsrig dag med serværdigheder. I baren kan du geare ned både inden og efter maden med noget godt at drikke og rigtigt nyde din ferie.

Du bor bekvemt

Hotellet har 25 værelser i forskellige kategorier, hvoraf vi tilbyder Classic og Superior. Alle værelser har aircondition, satellit-tv, minibar, pengeboks, Wi-Fi og hårtørrer samt balkon eller terrasse med udsigt over haven. Parkering er tilgængelig. Som gæst får du en velkomstdrink, når du ankommer.

Værelserne på Hotel Ganimede

Classic værelse (inklusiv morgenmad)

Dobbeltværelse med balkon eller terrasse og udsigt mod haven. Morgenmad indgår.

Superior-værelse (inkl.morgenmad)

Dobbeltværelse med balkon eller terrasse og udsigt mod haven. Morgenmad indgår. Ekstraseng mulig.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Albergo Mediterraneo

Terracina, Lazio

Virgilio Grand Hotel

Sperlonga, Lazio

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Anbefalinger til dig

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

search map