Hotel i Sperlonga i Lazio

Hotel Ganimede

 
Hotel Ganimede er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Ganimede er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sperlonga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Slap af med skønne dage i solen

Hotel Ganimede er et behageligt og moderne hotel, som er bygget i Middelhavsstil med hvid facade og bløde buer. Udover at du bor tæt på stranden, har du en herlig, udendørs pool, hvor du kan køle dig ned på de varme sommerdage. Trapper leder dig fra poolen op til en solterrasse, hvor der står dejlige liggestole. Til trods for, at du bor så tæt på stranden, tilbyder hotellet gratis shuttle frem og tilbage, på faste tidspunkter. Du har også gratis strandservice og Wi-Fi, undtagen i højsæsonen, hvor du kan tilkøbe denne service på stedet, hvis du ønsker det.

Nyd den historiske stemning

Du bor i Sperlongas mere moderne del, og det tager kun 20 minutter (1,4 km.) at gå ind til byens gamle centrum, hvor den historiske atmosfære er mærkbar. Synes du, at dette er for langt, kan du altid benytte dig af hotellets shuttleservice uden ekstra omkostninger, eller låne cykler, som er til afbenyttelse efter tilgængelighed. Både i Sperlongas nye og gamle del findes der hyggelige restauranter og caféer, men der er også restaurant på Hotel Ganimede, hvilket er meget bekvemt, hvis du en aften ikke føler for at tage ud igen efter en begivenhedsrig dag med serværdigheder. I baren kan du geare ned både inden og efter maden med noget godt at drikke og rigtigt nyde din ferie.

Læs mere om Hotel Ganimede

Du bor bekvemt

Hotellet har 25 værelser i forskellige kategorier, hvoraf vi tilbyder Classic og Superior. Alle værelser har aircondition, satellit-tv, minibar, pengeboks, Wi-Fi og hårtørrer samt balkon eller terrasse med udsigt over haven. Parkering er tilgængelig. Som gæst får du en velkomstdrink, når du ankommer.

Værelserne på Hotel Ganimede

Classic værelse

Dobbeltværelse med balkon eller terrasse og udsigt mod haven. Morgenmad indgår.

Superior-værelse

Dobbeltværelse med balkon eller terrasse og udsigt mod haven. Morgenmad indgår. Ekstraseng mulig.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Ganimede

Læs personlige anmeldelser af Hotel Ganimede som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Ganimede. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

God beliggenhed og god mad!

Hotellet havde meget god mad om aftenen, da vi var der, morgenmaden var godkendt. Værelset var ikke så stor, men funktionelt. God rengøring og en dejlig strand som hotellet havde, og som var inkluderet i værelsesprisen.

Læs mere
 
search map