Anmeldelser af Hotel Belvedere

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Belvedere

Læs personlige anmeldelser af Hotel Belvedere som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Belvedere. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Lille perle

Hotel Belvedere er et enkelt og lille familiedrevet hotel med fantastisk beliggenhed og stor charme. Familien, der driver hotellet, er de sødeste folk, der gør alt hvad de kan for at gøre opholdet rart for deres gæster.

Sperlonga som feriedestination

Hotel Belvedere
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Belvedere
Dobbeltværelse m. opredning
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map