Hotel i Sperlonga i Lazio

Hotel Belvedere

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Til et roligt ferieophold


Hotellet er lille og intimt med kun 16 værelser, hvilket også bidrager til den rolige og behagelige atmosfære. Foruden reception findes der en bar og en morgenmadssal; ellers er det mest oppe på tagterrassen og i haven, gæsterne samles. Hotellet er bygget i typisk middelhavsstil og ser næsten ud som et privat hus omgivet af oliven- og citrontræer. Fra hotellet har du en herlig udsigt over havet og kysten. Sperlongas vidunderlige strand ligger ca. 1,7 km. fra hotellet, men synes du, det er for langt at gå, har du som gæst mulighed for at benytte shuttleservice.


Du har et godt udgangspunkt


Fra Hotel Belvedere tager det ca. et kvarter at spadsere ned til Sperlongas hyggelige centrum. Og den strategiske beliggenhed gør, at du herfra har mange dejlige udflugtsmuligheder. Du er tæt på historiske Terracina og til den smukke Gaetabugt tager det kun ca. 20 min. med bil. Sabaudia er et andet spændende sted, du kan besøge, når du bor i Sperlonga. Her bydes der på fascistisk arkitektur skabt af Mussolini, men også en fantastisk sandstrand, der strækker sig så langt, øjet rækker. Derudover har du seværdigheder som Rom, Pompeji og Napoli så tæt på, at besøg disse vidunderlige steder kan gøres på dagsture.


Læs mere om Hotel Belvedere

Enkelt med komfortabelt


Værelserne er enkelt indrettede, men har de bekvemmeligheder, du har brug for, herunder aircondition, satellit-tv, pengeboks og hårtørrer. Værelserne med udsigt mod haven kan tage op til 4 personer, og dem med havudsigt tager op til 3 personer. Der er gratis Wi-Fi på hotellet.


Læs om værelserne på Hotel Belvedere

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Belvedere

Læs personlige anmeldelser af Hotel Belvedere som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Belvedere. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Lille perle

Hotel Belvedere er et enkelt og lille familiedrevet hotel med fantastisk beliggenhed og stor charme. Familien, der driver hotellet, er de sødeste folk, der gør alt hvad de kan for at gøre opholdet rart for deres gæster.

Læs mere
 
search map