Hotel i Sperlonga i Lazio

Hotel Aurora

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette hotel er et godt valg for dig, der sætter stor pris på sol og bad, når du holder ferie. Desuden bor du i gåafstand til en historisk by med hyggelige restauranter og caféer, og spændende storbyer som Rom og Napoli kan besøges på dagsture.

Du har din egen strandplads

Vælger du at holde ferie på Hotel Aurora, har du din egen strandplads tæt ved din feriebolig. Her har du en parasol og to solstole til rådighed, og du behøver ikke at krydse en vej, hvilket er både rart og praktisk. Dette indebærer også, at du er tæt på hotellets bar, Nautilus, hvor du kan købe forfriskninger dagen igennem. Her serveres også lettere måltider, hvis sulten sætter ind, og dem kan du naturligvis nyde på terrassen.

 

Aktiviteter på stranden

Langs med stranden kan du gå dejlige ture, eller holde dig i form med løbe- eller joggingture. Skulle det ikke være nok, kan du altid benytte dig af hotellets fitness-afdeling. I nærheden af Sperlonga er der mange forskellige aktiviteter, du kan kaste dig ud i. Herunder kan vi nævne: Vandski, dykning, klatring, udflugter med båd eller cykling. Hør med receptionen; de er meget hjælpsomme og kommer gerne med tips.

Læs mere om Hotel Aurora

Historiske vingesus

Sperlonga er en bedårende lille by, med en smuk beliggenhed hvorfra du har udsigt over kysten. Smalle pittoreske gader og små pladser gør, at Sperlonga nærmest føles eventyrlig. Her finder du desuden et par virkeligt gode restauranter, hvor du kan spise udendørs, og når skumringen falder, bliver stemningen ekstra hyggelig. Til Sperlongas historiske centrum har du kun ca. 350 fra hotellet.

 

Eftersom Sperlonga ligger mellem Rom og Napoli har du mange hyggelige udflugtsmål i nærheden af dig, og du kan nemt komme frem og tilbage. Du bor endda tæt på den større, historiske by Terracina, hvor du har et stort udvalg af både shopping-muligheder og restauranter.

 

Værelser i traditionel stil

Der er i alt 50 værelser på Hotel Aurora, som er indrettet i traditionel stil. Du kan vælge imellem værelser til op til 3 personer og som har balkon. Derudover kan du vælge værelser til 2 personer, som har fransk altan.

 

Læs om værelserne på Hotel Aurora

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Aurora

Læs personlige anmeldelser af Hotel Aurora som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Aurora. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Aurora

En strand perle

lækkert hotel, hvor man bliver forkælet på alle måder, ude som inde, hotellet har egen strand med parasol, og liggestole, en flink livredder,(strandchef)hvor du kan leje håndklæder.
På morgenbuffeten var der alt hvad man kunne tænke sig, og mere til, virkelig lækker.
Der var en dejlig atmosfære på hotellet, bartenderen var yderst observant på vore behov.
Alt i alt et meget behageligt ophold, som vi varmt kan anbefale.

Læs mere

Super hyggeligt lille hotel

Hotellet ligge lige på stranden. Morgenmaden er rigtig god og personalet venligt. Værelserne fine og rengøres ofte

Læs mere

Vidunderlig ferie på Hotel Aurora i Sperlonga

Super hotel på et fantastisk sted med alle muligheder

Læs mere

Aurora en perfekt bolig

Vi er mere end tilfredse med vores ophold på Hotel Aurora i Sperlonga. Vi kan ikke være utilfredse med noget. Tæt ved restauranter isboder / konditorier, fredfyldt og roligt på den rigtige måde. Desuden er vi tilfredse med vores valg af rejsearrangør In-Italia. Med venlig hilsen Else-Marie og Börje Andersson

Læs mere
 
search map