Feriebolig i Sperlonga i Lazio

Florenza Residence

 
Florenza Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Florenza Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sperlonga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En terrasse med havudsigt bliver nemt hovedpersonen i enhver ferie. Følg solens gang på himlen og havets skiftende kulør, mens der skænkes op i vinglassene og måltiderne indtages. Når du først tager fat på Sperlonga, ja så slipper du den ikke let igen.

Rummelige lejligheder med havudsigt

Her findes lejligheder som kan huse fra 2 til 6 personer. Der er havudsigt fra alle lejligheder uanset størrelse. Lejlighederne er enkelt og rustikt indrettet og harmonerer udmærket med bygningens karakteristika. Visse af lejlighederne har lille balkon med havudsigt. De fleste af lejlighederne er udstyret med aircondition, men der er dog nogle som endnu mangler det.

Læs mere om Florenza Residence

Etværelseslejlighed Sole med havudsigt og 2+2 sovepladser:
- disse otte lejligheder består af opholdsrum med tv, køkkenhjørne med 4 kogeplader og hems med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Med lidt god vilje og med formindsket komfort er det muligt at skabe to ekstra sovepladser på sovesofa i denne type lejlighed. Fra lejlighederne er der havudsigt.
Etværelseslejlighed Luna med balkon/havudsigt og 2+2 sovepladser:
- disse syv lejligheder består af opholdsrum med tv, køkkenhjørne med 4 kogeplader og hems med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Med lidt god vilje og med formindsket komfort er det muligt at skabe to sovepladser på sovesofa i denne type lejlighed. Lejlighederne har balkon/terrasse med havudsigt.

Strandservice og parkering

Gæster på Florenza Residence får stillet parasol og liggestol til rådighed på stranden neden for byen. Parkeringsplads indtil 300 meter fra Florenza Residence fås mod betaling. Vi anbefaler Florenza Residence til såvel børnefamilier som par, blot ikke til gangsbesværede, da byen primært består af trapper.

Skjul teksten
 
 
search map