Feriebolig i Sperlonga i Lazio

Florenza Residence

 
Florenza Residence er ikke tilgængelig i øjeblikket
Florenza Residence er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sperlonga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En terrasse med havudsigt bliver nemt hovedpersonen i enhver ferie. Følg solens gang på himlen og havets skiftende kulør, mens der skænkes op i vinglassene og måltiderne indtages. Når du først tager fat på Sperlonga, ja så slipper du den ikke let igen.

Rummelige lejligheder med havudsigt

Her findes lejligheder som kan huse fra 2 til 6 personer. Der er havudsigt fra alle lejligheder uanset størrelse. Lejlighederne er enkelt og rustikt indrettet og harmonerer udmærket med bygningens karakteristika. Visse af lejlighederne har lille balkon med havudsigt. De fleste af lejlighederne er udstyret med aircondition, men der er dog nogle som endnu mangler det.

Læs mere om Florenza Residence

Etværelseslejlighed Sole med havudsigt og 2+2 sovepladser:
- disse otte lejligheder består af opholdsrum med tv, køkkenhjørne med 4 kogeplader og hems med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Med lidt god vilje og med formindsket komfort er det muligt at skabe to ekstra sovepladser på sovesofa i denne type lejlighed. Fra lejlighederne er der havudsigt.
Etværelseslejlighed Luna med balkon/havudsigt og 2+2 sovepladser:
- disse syv lejligheder består af opholdsrum med tv, køkkenhjørne med 4 kogeplader og hems med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Med lidt god vilje og med formindsket komfort er det muligt at skabe to sovepladser på sovesofa i denne type lejlighed. Lejlighederne har balkon/terrasse med havudsigt.

Strandservice og parkering

Gæster på Florenza Residence får stillet parasol og liggestol til rådighed på stranden neden for byen. Parkeringsplads indtil 300 meter fra Florenza Residence fås mod betaling. Vi anbefaler Florenza Residence til såvel børnefamilier som par, blot ikke til gangsbesværede, da byen primært består af trapper.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Florenza Residence

Læs personlige anmeldelser af Florenza Residence som ligger i Lazio. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Florenza Residence. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Florenza Residence

Sperlonga

Udemærket beliggenhed med fantastisk udsigt fra vores lejlighed.
God modtagelse i receptionen og personalet var meget hjælpsomt.
Dejligt ophold.

Læs mere

Fin lejlighed med virkelig lækker balkon

Lejligheden var rigtig fin. Balkonen var helt perfekt og der brugte vi alle aftner. Sperlonga er en by med utrolig mange trapper. Både charmerende og hyggelig at bo i. Der sker ikke meget i selve byen, men toget går til Rom og Napoli på cirka 1,5 time. Vi var på mange små udflugter. Parkering er svært at finde i området. Forudbestil dette hjemmefra. Rengøring hver dag.

Læs mere

Skøn sensommersol og ro:)

Vi var Sperlonga medio oktober, det var tydeligt at sæsonen var på hæld, men der var alligevel liv i byen. Vi boede i den gamle bydel i lejlighed, hvilket var helt perfekt med en livlig 2-årig, der nok var blevet en smule utålmodig på et hotelværelse.
Florenza Residence var ganske udmærket, pænt og rent (der blev gjort rent hver dag). Lejligheden var stor og rummelig, køkkenet var dog meget lille, men fungerede fint. Vi havde en skøn udsigt fra balkonen over den nye by og havet.
Der var god sammenhæng mellem prisniveau og lejlighedens stand.

Læs mere

Florenza residence

Meget flot lejlighed og god service. Behageligt personale på stedet. Vi vender gerne tilbage!
Internet i lejligheden havde hjulpet og en af sengene var helt hård. Burde være let at afhjælpe begge disse anmærkninger.

Læs mere

Fantastisk bolig

Vi er meget tilfredse med opholdet og indkvartering på Florenza Residence. Fantastisk flot udsigt fra lejligheden, og et meget venligt og imødekommende personale. At solstolene er inkluderet er også et plus. Sperlonga er også en smuk gammel by med mange små gyder og hyggelige restauranter.

Læs mere

Jan og familie fra Værløse boede på Florenza Residence i Sperlonga fra d. 30. juni til d. 7. juli 2012.

Vort besøg til Sperlonga og Florenza Residence har været en stor oplevelse. Sperlonga er en smuk lille by på kysten med en dejlig strand og en fantastisk gammel bydel som skal opleves, så det kan anbefales. Det kan Florenza Residence absolut også. God service, venlig og serviceminded modtagelse og lejligheden havde en fantastisk beliggenhed.

Læs mere
 
search map