Feriebolig i Sperlonga i Lazio

Florenza Residence

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En terrasse med havudsigt bliver nemt hovedpersonen i enhver ferie. Følg solens gang på himlen og havets skiftende kulør, mens der skænkes op i vinglassene og måltiderne indtages. Når du først tager fat på Sperlonga, ja så slipper du den ikke let igen.

Rummelige lejligheder med havudsigt

Her findes lejligheder som kan huse fra 2 til 6 personer. Der er havudsigt fra alle lejligheder uanset størrelse. Lejlighederne er enkelt og rustikt indrettet og harmonerer udmærket med bygningens karakteristika. Visse af lejlighederne har lille balkon med havudsigt. De fleste af lejlighederne er udstyret med aircondition, men der er dog nogle som endnu mangler det.

Læs mere om Florenza Residence

Etværelseslejlighed Sole med havudsigt og 2+2 sovepladser:
- disse otte lejligheder består af opholdsrum med tv, køkkenhjørne med 4 kogeplader og hems med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Med lidt god vilje og med formindsket komfort er det muligt at skabe to ekstra sovepladser på sovesofa i denne type lejlighed. Fra lejlighederne er der havudsigt.
Etværelseslejlighed Luna med balkon/havudsigt og 2+2 sovepladser:
- disse syv lejligheder består af opholdsrum med tv, køkkenhjørne med 4 kogeplader og hems med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Med lidt god vilje og med formindsket komfort er det muligt at skabe to sovepladser på sovesofa i denne type lejlighed. Lejlighederne har balkon/terrasse med havudsigt.

Strandservice og parkering

Gæster på Florenza Residence får stillet parasol og liggestol til rådighed på stranden neden for byen. Parkeringsplads indtil 300 meter fra Florenza Residence fås mod betaling. Vi anbefaler Florenza Residence til såvel børnefamilier som par, blot ikke til gangsbesværede, da byen primært består af trapper.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map