Feriebolig i Sperlonga i Lazio

Florenza Residence

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En terrasse med havudsigt bliver nemt hovedpersonen i enhver ferie. Følg solens gang på himlen og havets skiftende kulør, mens der skænkes op i vinglassene og måltiderne indtages. Når du først tager fat på Sperlonga, ja så slipper du den ikke let igen.

Rummelige lejligheder med havudsigt

Her findes lejligheder som kan huse fra 2 til 6 personer. Der er havudsigt fra alle lejligheder uanset størrelse. Lejlighederne er enkelt og rustikt indrettet og harmonerer udmærket med bygningens karakteristika. Visse af lejlighederne har lille balkon med havudsigt. De fleste af lejlighederne er udstyret med aircondition, men der er dog nogle som endnu mangler det.

Læs mere om Florenza Residence

Etværelseslejlighed Sole med havudsigt og 2+2 sovepladser:
- disse otte lejligheder består af opholdsrum med tv, køkkenhjørne med 4 kogeplader og hems med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Med lidt god vilje og med formindsket komfort er det muligt at skabe to ekstra sovepladser på sovesofa i denne type lejlighed. Fra lejlighederne er der havudsigt.
Etværelseslejlighed Luna med balkon/havudsigt og 2+2 sovepladser:
- disse syv lejligheder består af opholdsrum med tv, køkkenhjørne med 4 kogeplader og hems med dobbeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Med lidt god vilje og med formindsket komfort er det muligt at skabe to sovepladser på sovesofa i denne type lejlighed. Lejlighederne har balkon/terrasse med havudsigt.

Toværelseslejlighed Stella med balkon/havudsigt og 3+2 sovepladser:
- disse otte lejligheder består af opholdsstue med tv, køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har balkon med havudsigt.
Treværelseslejlighed Cielo med balkon/havudsigt og 4+2 sovepladser:
- disse to lejligheder består af opholdstue med tv, køkken samt to sovesofaer, to soveværelser med dobbeltseng (eller enkeltsenge) og badeværelse med toilet og bruser. Den ene af disse to lejligheder har opvaskemaskine og vaskemaskine. Lejlighederne har balkon med havudsigt.

Treværelseslejlighed Mare med 4+2 sovepladser:
- adgangen hertil foregår ad en meget stejl trappe umiddelbart indenfor hoveddøren. Denne ene lejlighed består af opholdstue med køkken med ovn, stort køleskab med frys samt spiseområde. Desuden er her en etage ned et open space område med stue og to sovesofaer, to soveværelser et med dobbeltseng og en suite badeværelse, og et med en dobbeltsovesofa, samt et badeværelse med toilet og bruser. Denne lejlighed har desuden tv, opvaskemaskine og et udendørs vaskerum med vaskemaskine. Lejligheden har flere terrasser med havudsigt.
Treværelseslejlighed Mare Due med 4 sovepladser:
- denne ene lejlighed består af opholdstue med sofahjørne og fjernsyn, køkken med stort køleskab med frys, ovn og 4 gasblus og opvaskemaskine, samt seperat spisestue. Desuden er her to soveværelser med dobbeltseng. Det ene soveværelse har indgang fra terrassen, der dog er overdækket på netop det stykke, der leder hen til værelset, så man kan gå tørskoet. Værelset har en suite badeværelse med toilet. Lejligheden rummer desuden over et badeværelser med toilet og bruser. Denne lejlighed har desuden vaskemaskine, satellit-tv og cd-afspiller. Lejligheden har en stor terrasse med havudsigt og smukke malede kakler på gulve og væggene mod lejligheden.

Strandservice og parkering

Gæster på Florenza Residence får stillet parasol og liggestol til rådighed på stranden neden for byen. Parkeringsplads indtil 300 meter fra Florenza Residence fås mod betaling. Vi anbefaler Florenza Residence til såvel børnefamilier som par, blot ikke til gangsbesværede, da byen primært består af trapper.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Gerania

Nerano, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Residence Tamara

San Marco di Castellabate, Campania

Anbefalinger til dig

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lazio

search map