Anmeldelser af Elaia Garden Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Elaia Garden Hotel

Læs personlige anmeldelser af Elaia Garden Hotel som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Elaia Garden Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

God beliggenhed med behageligt personale.

God beliggenhed med behageligt personale. Lidt vel varmt på værelset da AC ikke fungerede på hele hotellet de 5 nætter vi boede der selv om vi fik en ventilator i stedet er det ikke helt det samme. Vi havde ikke booket et hotel uden AC.

Sperlonga som feriedestination

Elaia Garden Hotel
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Elaia Garden Hotel
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map