Hotel i Sperlonga i Lazio

Elaia Garden Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du bor i et roligt område


Elaia Garden Hotel er et godt hotel, hyggeligt og ordentligt, med en beliggenhed lige i udkanten af byen. Med de grønne bakker lige bag dig, og kun få bygninger tæt ved, har du en rolig og skøn beliggenhed. Hotellet har ingen pool, men til gengæld kan du hurtigt komme ned på stranden og slikke sol. Den ligger nemlig kun 500 meter væk, og der kan du leje en strandplads, hvis du vil. Ellers kan du slappe af i haven eller på hotellets udendørs terrasse med noget godt at drikke.


Skøn plads udendørs


Hotellet er moderne og stilrent, og alle værelser har adgang til privat balkon, hvor der er bord og stile, så du kan nyde de skønne sommeraftener. Desuden er her både bar og restaurant med mulighed for at sidde ude på terrassen, hvilket kan være praktisk, hvis du en aften ikke har lyst til at gå ud at spise. Du bor kun 1,3 km. fra Sperlongas centrum, hvor du finder flere rigtigt gode restauranter, men så langt behøver du ikke at gå for at spise ude: Kun 650 m. fra hotellet ligger der en restaurant.


Læs mere om Elaia Garden Hotel

Værelser i klassisk marin stil


På Elaia Garden Hotel finder der i alt 35 værelser. Alle har en lys indretning og klinkegulv, hvilket er bekvemt når er på solferie. Værelserne er udstyret med aircondition, satellit-tv, pengeboks, Wi-Fi og minibar. Badeværelserne har alle bruser, og hårtørrer forefindes.Comfortværelserne har udsigt over haven. Familieværelserne er to værelser, der hænger sammen.


Værelserne på Elaia Garden Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Elaia Garden Hotel

Læs personlige anmeldelser af Elaia Garden Hotel som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Elaia Garden Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

God beliggenhed med behageligt personale.

God beliggenhed med behageligt personale. Lidt vel varmt på værelset da AC ikke fungerede på hele hotellet de 5 nætter vi boede der selv om vi fik en ventilator i stedet er det ikke helt det samme. Vi havde ikke booket et hotel uden AC.

Læs mere
 
search map