Hotel i San Felice Circeo i Lazio

Villa Penelope

 
Villa Penelope er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Penelope er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Felice Circeo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Penelope er et lille hotel med en ekstraordinær beliggenhed ved Middelhavet i badebyen San Felice Circeo og klos op og ned ad naturreservatet Circeo, som ligger kun ca. 100 km’s kørsel fra Rom.

I denne lille flække af en bade- og fiskerby kan du nyde livet og drømme dig helt til Caribien – så smukke og fremmedartede er omgivelserne! Det er der naturligvis også andre der har opdaget, så området er et yndet opholdssted for mange romerske familier sommeren over.

Læs mere om Villa Penelope

Hvis der skal lidt afveksling fra strandlivet til, er der gode muligheder for udflugter både til naturreservatet, hvor man kan få en god vandretur og til øen Ponza, som ligger ude i Middelhavet. Om aftenen kan man slentre igennem de små gader ned til byens havn og nyde dagens sidste is imens solen går ned.

Hotellet, som består af to bygninger i en frodig have ved vandet, har terrasse med flot panoramaudsigt over havet og egen privat strand med solstole og parasoller - man kan gå ned til vandet uden at skulle gå over gaden. Desuden er receptionen døgnåben og der er privat parkering til alle hotellets gæster. Morgenmadssalen ligger med udsigt over havet.

Det er tydeligt at værelserne har nogle år på bagen, trods løbende vedligeholdelse fremstår de ikke helt up to date. De indeholder dobbeltseng, badeværelse med toilet og brus samt aircondition. Morgenmaden, der serveres, er holdt helt enkel som det nu er typisk for mange italienske hoteller, der har et trofast lokalt publikum.

Værelserne i hovedbygning er af typen standard, standard plus og superior og har alle havudsigt. Værelser af type plus er større end de almene standardværelser, imens det eneste superiorværelse har balkon. Værelserne Aurora, Ninfea og Olimpia ligger i annekset og har alle parketgulve samt havudsigt. Til værelset Ninfea, som ligger i stueetagen og derfor har mere begrænset havudsigt, hører der også overdækket terrasse med bord og stole.

Skjul teksten
 
 
search map