Villa i San Felice Circeo i Lazio

Villa La Bouganville

Glæd dig til din terrasse med havudsigt Nyd din terrasse Havudsigten fra Villa La Bouganville Kystlinjen ved Villa La Bouganville San Felice Circeo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Nå Middelhavet til fods

Denne smukke villa lokker med en panoramaudsigt knap 400 meter fra stranden. Ovenikøbet bor du kun 100 meter fra den karakteristiske landsby San Felice Circeo og dens restauranter. Slap af i den dejlige have indenfor murene, gerne med et glas vin, og nyd havudsigten og duften af Middelhavsområdets blomster og træer.

Rummeligt og bekvemt indrettet i marin stil

Du vil sikkert elske den marine stil, villaen er indrettet i, præget af lyse farver og fine gulve. Den rummelige boligs vinduer slipper meget lys in, og med fire soveværelser og fire badeværelser er der godt med plads til hele familien. Selvom Villa La Bouganville er klassisk indrettet, tilbyder den også moderne bekvemmeligheder såsom Wi-Fi (mod betaling), aircondition (mod betaling), satellit-tv, vaskemaskine, opvaskemaskine og bordtennisbord. Alt sammen er med til at gøre din ferie lidt bedre.

Centralt i Italien og tæt på mange spændende destinationer

Tilbring en afslappende ferie ved havet uden at behøve at bruge bilen, men få samtidig adgang til mange fine udflugtsmuligheder. Inden for rimelig afstand finder du storbyerne Rom (100 km.) og Napoli (150 km.), samt den flotte kyststrækning mellem disse to byer (kaldet Odysseus kyst). Ud over dette behøver du ikke at rejse langt for at opleve områdets skønhed, da San Felice Circeo er rig på historie med rødder helt tilbage til neanderthalerne. Besøg den fascinerende arkæologiske udgravning, som ligger nær villaen - og se, om du kan passe det ind med en af sommerens koncerter, som spilles her. Villaen er også en del af nationalparken Parco Nazionale del Circeo, så naturelskeren i dit rejseselskab kan nyde det smukke og velbevarede naturlandskab. Eller hvorfor ikke hoppe på færgen nede i havnen og besøge den lille, hyggelige ø Ponza, der ligger knap en time væk? Mulighederne er så godt som uendelige.

Villaen på Villa La Bouganville

Villa med 7/8 sovepladser (250m²)

Villaen er ca. 250 kvm. stor fordelt på to etager. I stueetagen finder du en rummelig dagligstue med åben pejs og sofa, et køkken (med komfur, ovn, mikroovn, opvaskemaskine, køleskab, fryser og brødrister), en spisestue, et toilet og et vaskerum med vaskemaskine. Første etage (tilgængeligt via en indendørs trappe) rummer et dobbeltværelse med eget badeværelse (badekar og bruser), et dobbeltværelse med privat bruser, et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med en enkeltseng og en ekstraseng, der kan trækkes ud, samt et badeværelse med bruser. De tre dobbeltværelser har alle udgang til en terrasse med havudsigt.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map